Wachtwoord
SITELOGO: Alt-Attribute
Vliegtuigmontage en -onderhoud
Klik voor meer informatie
Catering Logistiek
Klik voor meer informatie
Oplossingen voor luchtvrachtlogistiek
Klik voor meer informatie
Bagageafhandeling
Klik voor meer informatie
Interactieve afbeelding, probeer het eens!

Luchthaven Logistiek

Technologie voor een grote verwerkingscapaciteit

Onze producten en systemen voor luchthaven logistiek staan voor maximale kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hechten veel belang aan de integratie van uw individuele wensen en ontwikkelen samen met u oplossingen voor systemen en afzonderlijke componenten.

Op basis van onze decennialange ervaring in de luchthaven logistiek, gecombineerd met een hoog innovatieniveau, worden alle logistieke processen op de luchthaven geïntegreerd in een netwerk met een enorme verwerkingscapaciteit.

 

Overzicht van onze oplossingen voor luchthaven logistiek

LUCHTVRACHT       Wij bieden systemen en afzonderlijke componenten voor transport, opslag en overslag van luchtvrachten.
BAGAGEAFHANDELING
Efficiënte sortering van bagage behoort evengoed tot ons portfolio als het laden van bagage in ULD's.
CATERING LOGISTIEK Speciaal voor de behoeften op luchthavens ontwikkelen wij ook ruimtebesparende opslagsystemen voor levensmiddelen.
MONTAGE EN BOUW Ons serviceaanbod omvat automatisch voorraadbeheer voor vliegtuigonderdelen alsmede gereedschappen en hoogtewerkers voor de montage en het onderhoud van vliegtuigen.
PARCEL HANDLING Wij bieden systemen met een grote verwerkingscapaciteit voor de logistieke afhandeling van pakketten op de luchthaven.
 

Uw Contactgegevens:

Bekijk Privacy beleid

Geeft u de volgende veiligheidscode in alstublieft: Veiligheidscode

*) Nodig