Wachtwoord
Lödige EDUC
ESCADOR® (FlexStep) - Lifttrap
Klick voor meer informatie
VERTIC® Outdoor - als vanwege plaatsgebrek een installatie binnen niet mogelijk is
Klick voor meer informatie
PLANTINO®, Platform-Traplift
Klick voor meer informatie
Platformlift VERTIC®
Klick voor meer informatie
XERO® L de robuuste platformlift
Klick voor meer informatie
STILUS®
Meer informatie
Interactieve afbeelding, probeer het eens!

Mindervalideplateaus: TECHNOLOGIE VOOR MENSEN

Producten voor een comfortabele, barrièrevrije toegang

Meer levenskwaliteit door persoonlijke onafhankelijkheid: onze producten bieden oudere personen en mensen met lichamelijke beperkingen een dagelijks leven zonder barrières. Afhankelijk van de bestaande situatie creëren wij met onze ontwikkelingen VERTIC®, XERO®, PLANTINO® en Escador de optimale oplossing voor u. Al deze producten overtuigen met hoog comfort en voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk in bestaande gebouwen en ontwerpen worden geïntegreerd. Wij geven u bekwaam en persoonlijk advies bij de keuze van de gepaste oplossing voor u.

Overzicht van onze mindervalideplateaus oplossingen:

VERTIC®:

Een aantrekkelijke en veilige lift. De platformlift met kabelaandrijving en vrijstaande schacht kan met een beperkte putdiepte worden gerealiseerd en dus ook probleemloos achteraf worden geïnstalleerd. VERTIC® kan voor een transporthoogte tot 14 meter worden gebruikt. Deze voordelen maken de platformlift interessant voor zowel particuliere woningen als openbare gebouwen.

XERO®

De robuuste platformlift - met liftmechanisme onder het platform. XERO® is geschikt voor kleinere transporthoogten tot 1,8 meter. Hij is zowel voor binnen- als buitentoepassingen geschikt.

PLANTINO®:

De compacte traplift - met geleiding direct aan de leuning. Het platform kan tevens automatisch worden in- en uitgeklapt. PLANTINO® kan ook bij draaiende trappen worden gebruikt en overtuigt door zijn bijzonder eenvoudige installatie, die ook achteraf nog mogelijk is.

ESCADOR®

De allrounder voor binnen en buiten - met als grootste voordeel het onopvallende design. Met een druk op de knop verandert de trap in een voor gehandicapte mensen geschikt platform. Zo kan ook bij beperkte ruimte een barrièrevrije toegang worden gecreëerd.