Wachtwoord
SITELOGO: Alt-Attribute
Autoliften
Klick voor meer informatie
Autoliften
Klick voor meer informatie
MAGUS auto schaarlift
Klick voor meer informatie
Volautomatische parkersystemen
Klik voor meer informatie
Volautomatische parkeersystemen
Klik voor meer informatie
Interactieve afbeelding, probeer het eens!

Parkeeroplossingen van Lödige: ruimtebesparend en veilig parkeren

Park and hide: de nieuwe parkeervrijheid

Bespaar ruimte door auto's te parkeren met het park and hide principe van Lödige. Volgens de stand der techniek ontwikkelen, realiseren en moderniseren wij transport- en parkeeroplossingen voor 1 tot meer dan 1000 auto's. Onze talrijke productvarianten zijn individueel aanpasbaar en kunnen perfect in nieuwe of bestaande gebouwen worden geïntegreerd.

Met grondige vakkennis en de modernste technologieën creëren wij ruimte om veilig en comfortabel te parkeren. De eenvoudige bediening en de enorme betrouwbaarheid onderscheiden onze installaties. Wij hechten veel waarde aan de integratie van uw individuele wensen en ontwikkelen samen met u oplossingen voor binnen- en buitensystemen.

Overzicht van onze productgroepen voor parkeeroplossingen


Auto schaarlift MAGUS
De auto schaarlift "MAGUS" is een ruimtebesparende oplossing geschikt voor één of twee auto's. Het systeem komt het sterkst overeen met een ingebouwd, openlucht, lift platform. Het voertuig wordt ondergronds geparkeerd, hierdoor blijft de overkoepelende ruimte geheel intact.
Autoliften
Onze producten zijn ook een perfecte oplossing voor het transport over meerdere verdiepingen. Men kan kiezen tussen een autolift "PEGASOS" met uiterst geringe installatie afmetingen en de "TRAFFICO®" met uiterst gebruiksvriendelijke toepassingen. 
Volautomatische Parkeersystemen
Het volledig automatische parkeersystem van Lödige Industries is gebaseerd op de nieuwste technologieën en zorgt voor efficiënt, veilig en ruimtebesparend parkeren voor meerdere voertuigen en is ook geschikt voor openbaar gebruik. 
 

Hoe werken de slimme parkeeroplossingen?

De slimme parkeeroplossingen van Lödige minimaliseren inefficiënt gebruik van ruimte doordat auto's geautomatiseerd, door middel van een systeem van automatische liften en rolplaten, worden geparkeerd. Binnen 60 seconden staat uw auto op zijn plek en kunt u verder. Het ophalen van uw auto gaat ook in een wip en, niet onbelangrijk, volkomen schadevrij en elektrisch, met nul uitstoot. Dit uitermate intelligente en duurzame parkeersysteem is bedrijfszeker en nu al volkomen realiseerbaar met de parkeeroplossingen van Lödige. Bekijk de referentieprojecten op deze website.

Kosten besparen met de parkeeroplossingen van Lödige

De parkeeroplossingen van Lödige zijn er in vele soorten en maten en kunnen worden geïntegreerd in bestaande gebouwen. Door het efficiënte ruimtegebruik en de optimale inzet van automatisering kunnen parkeerkosten laag blijven. Omdat gebruikers geen entree hebben tot de parkeerplekken kunnen aanvullende besparingen worden gerealiseerd op trappenhuizen, maatregelen tegen vandalisme, signalering en installaties om uitlaatgassen te verwerken.

Uw Contactgegevens:

Bekijk Privacy beleid

Geeft u de volgende veiligheidscode in alstublieft: Veiligheidscode

*) Nodig