Samen de
wereld innoveren

Carrière bij Lödige Industries

Machinebouw is onze passie. Of het nu gaat om goederenliften en heftafels of luchtvracht- en parkeersystemen - de hele wereld staat stil zonder onze oplossingen voor intern transport.

Als aanjager van innovatie in de industrie zijn we er trots op baanbrekende technologieën en oplossingen te ontwikkelen die de toekomst van intern transport innoveren. Ons team deelt een passie voor creatief denken en baanbrekende ideeën waarmee we altijd een stap vooruit zijn.

Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's in verschillende gebieden en industrieën.

Openstaande vacatures bekijken

Wat ons inspireert - Onze waarden

We onderhouden een open, eerlijke en faire relatie met elkaar en laten ons leiden door de wens om altijd de beste oplossing voor onze klanten te leveren. Daarbij nemen we verantwoordelijkheid - voor elkaar en voor wat we samen willen bereiken.

Meer informatie over de bedrijfswaarden

 

Voordelen voor onze werknemers

Veilige werkplek in een familiebedrijf dat al lang bestaat
Opleidings- en bijscholingsmogelijkheden
Regelmatige bedrijfsevenementen en borrels
Duurzame werkgever
Diverse werkgebieden en industrieën
Internationaal Verborgen Kampioen
Wereldwijd en lokaal tegelijk met 30 locaties wereldwijd

Maak deel uit van ons team

Als het aankomt op het vinden van oplossingen voor logistieke systemen, zijn we altijd op zoek naar creatieve geesten. Maak deel uit van ons internationale team en help mee de toekomst van transportbandtechnologie vorm te geven.

Openstaande vacatures bekijken

We zijn op zoek naar ondersteuning op alle gebieden

Ervaren professionals en starters

Nieuwe uitdagingen? Ontdek bij ons de mogelijkheid om je kennis en ervaring uit te breiden en jezelf te ontwikkelen in een innovatieve omgeving.

Studenten en leerlingen

Meer dan alleen academische theorie?/Meer dan het tekstboek dacht? Maak van de gelegenheid gebruik om je school- en academische opleiding te combineren met praktische expertise.

Meer inzichten in sociale media

Mis nooit iets - Op onze social media-kanalen geven we inzicht achter de schermen, geven we informatie over lopende en eerdere projecten en delen we onze expertise op het gebied van materiaalstromen.

 

Onze kanalen in één oogopslag

Contact form
Downloads