Onze waarden

Wat ons motiveert

Als familiebedrijf, behandelen we alle dagelijkse activiteiten als een investering op lange termijn. In onze besluitvorming en motivatie tijdens ons dagelijks werk worden we gestuurd door onze waarden. Die helpen ons te groeien, door nieuwe uitdagingen aan te gaan. Als wereldwijd bedrijf, worden we verbonden door onze gemeenschappelijke waarden, die de basis vormen waarop we allemaal werken - met elkaar en de wereld om ons heen.

Verplichtingen

We zetten ons in voor het succes van onze klanten, partners, medewerkers en aandeelhouders.

We zijn, samen met onze partners en leveranciers, toegewijd - aan elkaar en aan het bereiken van de doelen van onze klanten. Onze bijdrage ligt in het leveren van betrouwbare materiaalverwerkingsoplossingen en we zetten ons in om de hoogste kwaliteit te leveren. Ons trackrecord van de afgelopen 75 jaar is, naast een bron van trots, vooral ook een stimulans.

Ons succes is volledig afhankelijk van onze medewerkers. Daarom dragen wij een bijzondere verantwoordelijkheid voor hun bescherming en de veiligheid van hun werkplekken. Voor ons, als internationaal actief bedrijf, zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en milieubescherming vanzelfsprekend.

Pioniersgeest - Daar hoort moed bij

We zien uitdagingen als een kans om de beste oplossing te leveren.

Het is een aanmoediging voor ons, om onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. Voor onze medewerkers is de technische uitdaging hun dagelijkse motivatie. Het is ons doel, om technische innovatie te combineren met het besparen van hulpbronnen. Daarom investeren we vandaag in de technologie van morgen. Tegelijkertijd werken we met de moed en nieuwsgierigheid, om continu vragen te stellen bij bestaande technologie en te leren van ervaringen, steeds gericht om leidend te zijn in de markt op het gebied van innovatie.

Respect

We waarderen en respecteren elkaar.

We staan open, eerlijk en redelijk tegenover elkaar, onze klanten en partners. Samen willen we de doelen bereiken die we onszelf hebben gesteld. We willen respect verdienen en respect betuigen. Luisteren, de problemen van onze klanten begrijpen en daar vervolgens op een precieze en zuinige manier oplossingen voor leveren, is voor ons een vorm van respect.

Meer informatie over Lödige Industries

Wereldwijde aanwezigheid

Wereldwijd bereik - Lokale kennis  
Wereldwijd beschikbaar. Vind een team bij u in de buurt.

Succesverhalen

Gericht op het succes van onze klanten.
Lees enkele van onze meest interessante verhalen.

Downloadcentrum

Al onze informatie op één plek.
Bekijk hier alle brochures, certificaten, verhalen.

Contact form
Downloads