Uw specialist voor geautomatiseerde parkeer- en productielogistieke systemen in de VS.

Duitse techniek - Kennis uit de VS

Lödige Industries is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intralogistieke systemen en liftoplossingen voor een breed scala aan industrieën. Lödige Industries werd opgericht in 1948 en het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Tegenwoordig hebben we meer dan duizend mensen in dienst in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. 
Wij zijn actief in de Verenigde Staten van Amerika sinds 1985 en hebben diverse grote en middelgrote luchtvrachtterminals en productielogistieke systemen geleverd.  Wij zijn verantwoordelijk voor luchtvrachtterminals zoals die van Korean Air in Los Angeles, CA en American Airlines in Dallas, Texas. Onze productielogistiek helpt autofabrieken in South Carolina om hun productiedoelen te bereiken. Meer recentelijk hebben we verschillende geautomatiseerde parkeersystemen geleverd in New York, Boston, Ottawa en Toronto, die parkeeroplossingen leveren en onderhouden in drukke stedelijke omgevingen. 
We ontwikkelen oplossingen waarmee u zware goederen gemakkelijk en nauwkeurig kunt verplaatsen - elk keer weer.

Word jij geraakt door technologie? Van het heffen en verplaatsen van goederen tot het creëren van stedelijke stadsgezichten, wij helpen onze klanten in beweging. Bekijk onze vacatures huidige vacatures.

Al het laatste nieuws uit de regio. Lees meer over recente projecten, mijlpalen en succesverhalen van klanten.

Uw lokale partner

USA
Canada

USA

Lödige USA Inc.
37 West 20th Street,
Suite 910

New York,  NY 10011
USA

Canada

Lödige Canada Ltd.
5100 Orbitor Drive
Suite 403
Mississauga, Ontario
L4W 4Z4

Canada
Contact form
Downloads