U bent hier: Lödige Industries > Service > Modernisering voor geautomatiseerde parkeersystemen

Modernisering van geautomatiseerde parkeersystemen

Future-proofing your parking solutions

Uw parkeersysteem is volwassen geworden? Zelfs de best onderhouden parkeersystemen hebben veel nadelen als ze eenmaal verouderd zijn: gebrek aan reserveonderdelen, niet-naleving van moderne veiligheidsnormen en verouderde gebruikersinterfaces kunnen leiden tot verminderde prestaties. In plaats van sloop en vervanging zijn reparatie, renovatie en modernisering kosten- en tijdbesparende oplossingen.

 

Een parkeersysteem moderniseren is een aantrekkelijk alternatief

We moderniseren bijna elk parkeersysteem met de nieuwste hard- en softwarecomponenten die een veilige en soepele werking van het systeem in de toekomst garanderen. Wij vernieuwen het complete systeem, van het ontwerp van de cabine tot de nieuwste besturings- en bedieningscomponenten - tegen een fractie van de kosten van een nieuw systeem. 

Na bestudering van uw bestaande plannings- en installatiedocumenten en op basis van ons onderzoek ter plaatse analyseren we het potentieel van uw installatie, beoordelen we de risico's, identificeren we de mogelijkheden en stellen we een transparant plan op waarop u uw beslissing kunt baseren. Uw nieuwe systeem is een op maat gemaakte en individueel ontworpen upgrade van uw bestaande faciliteit.

We brengen uw systeem op de hoogte van de nieuwste wettelijke normen en gebruikersafhandeling en bieden opties zoals het opladen van elektrische apparaten en het beheer van de huur van parkeerplaatsen.

Moderniseren zonder de werking van de parkeergarage te onderbreken? Praat met onze experts om uit te vinden hoe we je kunnen ondersteunen.

Maak uw geautomatiseerde parkeersysteem toekomstbestendig met ons


Prestaties herstellen/verbeteren

Operationeel
Veiligheid

Veiligheid voor de gebruiker
& Comfort

Voldoen aan de huidige regelgeving

Beschikbaarheid reserveonderdelen garanderen

Ononderbroken
Werking

Modernisering van het parkeersysteem van de Rocket Tower creëert ongeveer 200 extra parkeerplaatsen

Het Rocket Tower-project is een voorbeeld van hoe veel van de automatische parkeersystemen die in de jaren 1990 in Berlijn werden ontwikkeld, behouden kunnen blijven en met de juiste moderniseringsmaatregelen bruikbaar kunnen worden gemaakt voor langdurig, handig gebruik.

Het Rocket Tower-project is een voorbeeld van hoe veel van de automatische parkeersystemen die in de jaren 1990 in Berlijn werden ontwikkeld, behouden kunnen blijven en met de juiste moderniseringsmaatregelen bruikbaar kunnen worden gemaakt voor langdurig, handig gebruik.

Lees meer over dit moderniseringsproject

Geavanceerde veiligheid en comfort

Het moderniseren van de in- en uitgangscabine van een parkeersysteem is in twee opzichten een nuttige investering: Naast het voorzien in een modern bedieningsscherm en gebruikersterminal, verhoogt het ook de veiligheid van de parkeertoegang. Het effect: gebruikers zullen de positieve verandering in het parkeersysteem opmerken.

 

 

Beschrijving afbeelding 
1.
Fotocel| 2. Geleidingsscherm | 3. Camera | 4. Bewegings- en veiligheidsscanner | 5. Verkeerslichtregeling | 6. Hoogtesensor | 7. Gebruikersterminal | 8. EV-opladen | 9. Contour- en geleidingsscanner

Intelligente en moderne toegangsopties

Bied je gebruikers het nieuwste op het gebied van toegangscontrole met onze app, QR-code-toegang en oplossingen voor nummerplaatherkenning.

ParkGO! - met onze gebruiksvriendelijke parkeerbeheer-app kun je eenvoudig parkeerplaatsen reserveren en beheren, met of zonder EV-oplaadfunctie. Veilige API-integratie is beschikbaar voor toonaangevende werkplek-apps zoals ParkBee of MyOfficeSpace.

 


Toegangsterminal


Afzonderlijke parkeer- en ophaalterminals optimaliseren het parkeerproces en bieden verschillende identificatiemogelijkheden zoals persoonlijke PIN, RF-tag, QR of e-ticket. Live hulp op aanvraag.

Nummerplaatherkenning


Onze optie voor automatische nummerplaatherkenning maakt een efficiënte controle van parkeertoegang en voertuigdoorstroming mogelijk. Het voorkomt knelpunten en biedt extra veiligheid.

"ParkGO!" App


ParkGO! - onze optie voor automatische nummerplaatherkenning maakt een efficiënte controle van parkeertoegang en voertuigdoorstroming mogelijk. Het voorkomt knelpunten en biedt extra veiligheid.

Toekomstbestendige parkeersystemen

Upgrade met de marktleider

Naadloze gebruikerservaringen

Gebruikers zullen genieten van een soepele en intuïtieve ervaring in goed verlichte cabines. Duidelijke instructies en moderne digitale touchpoints zorgen ervoor dat uw gebruikers tastbare voordelen zien van uw moderniseringsinspanning.


Reserveonderdelen veiligstellen

Modernisering zorgt voor een snelle en betrouwbare beschikbaarheid van reserveonderdelen voor je systeem. Dit is cruciaal voor elke succesvolle onderhoudsstrategie. We plannen je modernisering dienovereenkomstig.


24/7 ondersteuning

Met externe toegang tot ons 24/7 controlecentrum kunnen onze getrainde operators de status van je systeem op elk gewenst moment bekijken, personeel ter plaatse ondersteunen of indien nodig directe probleemoplossing uitvoeren.


EV-oplaad-upgrade

Tot 100% van de pallets kan worden uitgerust voor EV-laden om nu aan toekomstige vereisten te voldoen. Verminder kosten door auto's te verschuiven na het opladen. Stroomvoorziening kan worden bijgehouden voor correcte facturering.

Uw partner in alle fasen

1. Analyse/Voorstel


Ons team van experts beoordeelt uw bestaande documentatie. Op basis hiervan en onze daaropvolgende beoordeling ter plaatse ontwikkelen we een duidelijk en transparant moderniseringsvoorstel als basis voor uw beslissing.

2. Vervaardiging


Wij kopen alle elementen van je project in en produceren ze. Onze eigen fabrieken maken gebruik van hernieuwbare energie bij de productie van je apparatuur in Duitsland (100% RE) en Roemenië (60% RE).

3. Voltooiing


We nemen het volledige projectmanagement, de installatie en de inbedrijfstelling van de modernisering op ons. De overdracht omvat een acceptatietest ter plaatse, certificering, documentatie voor uw systeem en training van het personeel.

4. Onderhoud


Wij bieden onderhoudsdiensten op maat om te garanderen dat uw systeem betrouwbaar en op het vereiste prestatieniveau werkt. De experts van Lödige nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de prestaties en de conditie op lange termijn van uw parkeersysteem.

Downloadcentrum
Meer informatie is voor u beschikbaar in ons downloadcentrum

Ga naar ons downloadcentrum om alle documenten op één locatie te vinden.

Neem contact met ons op

We kijken uit naar je bericht.
Je kunt ons bereiken per telefoon of e-mail.

Rocket Tower Berlin, modernization of an automated parking system

Modernisering van het parkeersysteem van de Rocket Tower

Het Rocket Tower-project is een voorbeeld van hoe veel van de automatische parkeersystemen die in de jaren 1990 in Berlijn werden ontwikkeld, behouden kunnen blijven en met de juiste moderniseringsmaatregelen bruikbaar kunnen worden gemaakt voor langdurig, handig gebruik.

Meer leeren

Service voor parkeersystemen

Lödige Industries biedt onderhoudsdiensten op maat voor geautomatiseerde parkeersystemen om te garanderen dat uw systeem betrouwbaar en op het vereiste prestatieniveau werkt.

Services voor parkeersystemen

Openbaar parkeren

Gebruiksvriendelijk parkeren met hoogwaardige technologie: onze geautomatiseerde parkeersystemen zijn gericht op hoge frequentie en snel ophalen en voegen ruimte en aantrekkingskracht toe aan uw openbare bouwproject.

Meer leren

Openbaar parkeren

Residentieel parkeren

Extreem ruimtebesparend en klaar voor e-charging:
onze parkeertechnologie voor woningen en commerciële gebouwen kan uw bouwvergunning en financiële afsluiting mogelijk maken.

Meer leren

Residentieel parkeren