Uw expert voor intralogistieke systemen en hefapparatuur

Duitse techniek - Lokale expertise uit het Midden-Oosten

Lödige Industries is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intralogistieke systemen en liftoplossingen voor een breed scala aan industrieën. Lödige Industries werd opgericht in 1948 en het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Tegenwoordig hebben we meer dan duizend mensen in dienst in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. 
In 2006 openden we ons eerste kantoor in Doha, om geautomatiseerde systeemprojecten te leveren en ondersteuning te kunnen bieden voor onderhoud en bediening. Sindsdien hebben we met succes een breed scala aan grote en middelgrote materiaalbehandelingsprojecten in de regio afgerond. In nauwe samenwerking met onze klanten en partners ontwikkelen we vraaggestuurde oplossingen, die rekening houden met lokale eisen en omstandigheden.
Ons aanbod aan diensten strekt zich uit van advies en systeemplanning, tot levering, renovatie en onderhoud van kant-en-klare materiaalbehandelingssystemen. Er zijn in het Midden-Oosten op dit moment ongeveer 180 mensen bij ons in dienst en we hebben zwaar geïnvesteerd in onze capaciteit om langdurig onderhoud, technische ondersteuning in huis en planmatig en correctief onderhoud te kunnen bieden, waardoor onze klanten 24/7 maximale systeembeschikbaarheid hebben. Onze regionale 24/7 IT helpdesk biedt eerste- & tweedelijns ondersteuning voor gebruikers van WMS en IT-toepassingssoftware.
In 2011 lanceerde Lödige Industries zijn "Facilities Operations Concept", waarbij strategisch belangrijke operationele medewerkers worden ingezet binnen de faciliteit van de klant, om ervoor te zorgen dat de geautomatiseerde oplossing ook werkelijk doet wat bij het ontwerp de bedoeling was. De personen, die worden ingezet op middellange contractbasis, kunnen daarna overgaan naar een voltijdbaan bij de klant. 

We ontwikkelen oplossingen waarmee u zware goederen gemakkelijk en nauwkeurig kunt verplaatsen - elk keer weer.

Heb je een passie voor technologie? Of het nu gaat om het heffen van goederen, het verplaatsen van vracht, of het creëren van stadsgezichten, wij helpen onze klanten met het verplaatsen. Bekijk onze huidige vacatures

Al het laatste nieuws uit de regio. Lees meer over recente projecten, mijlpalen en succesverhalen van klanten.

Vind uw lokale partner

Verenigde Arabische Emiraten
Qatar

Verenigde Arabische Emiraten

Lödige Systems Middle East
Office # 606, Floor # 6, Building # 11
Bay Square, Business Bay

P.O. Box 413411  Dubai
Verenigde Arabische Emiraten

Qatar

Loedige Systems (Middle East) L.L.C.
P.O. Box 24710  Doha
Qatar
Koninkrijk Saoedi-Arabië
Oman

Koninkrijk Saoedi-Arabië

Lödige Systems L.L.C.
Al Olaya District, P.O. Box: 12213
 Riyadh 2833
Koninkrijk Saoedi-Arabië

Oman

Lödige Systems Middle East
Oman Muscat City
Regus Shatti Al Qurum
Ground Floor office 21
 Oman
Oman
Contact form
Downloads