Lödige Industries in Romenië

Lödige Industries is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intralogistieke systemen en liftoplossingen voor een breed scala aan industrieën. Lödige Industries is opgericht in 1948 en heeft haar hoofdkantoor in Duitsland. Vandaag de dag hebben we meer dan duizend mensen in dienst in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.
 
In 2006 zijn we in Roemenië gestart met de productie van heftafels en transportmachines voor wereldwijde material-handlingprojecten van Lödige Industries. Vanwege de grote vraag bieden we ook hefapparatuur voor de Roemeense markt.

In nauwe samenwerking met onze klanten en partners ontwikkelen we vraaggerichte oplossingen waarmee onze klanten voorop kunnen lopen in hun vakgebied.

We hebben momenteel meer dan 100 mensen in dienst in Roemenië, werkzaam in productie, engineering en verkoop. We ontwikkelen oplossingen die u helpen om zware goederen met gemak en precisie te verplaatsen - keer op keer.

Vacatures

Word jij geraakt door technologie? Van het heffen en verplaatsen van goederen tot het creëren van stedelijke stadsgezichten, wij helpen onze klanten in beweging. Bekijk onze vacatures huidige vacatures.

Nieuws

Al het laatste nieuws uit de regio. Lees meer over recente projecten, mijlpalen en succesverhalen van klanten.

Contact form
Downloads