Uw specialisten voor PLC-besturingssystemen

Kenniscentrum voor PLC softwareontwikkeling en inbedrijfstelling in Polen

Lödige Industries is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intralogistieke systemen en liftoplossingen voor een breed scala aan industrieën. Lödige Industries is opgericht in 1948 en heeft haar hoofdkantoor in Duitsland. Vandaag de dag hebben we meer dan duizend mensen in dienst in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

In 2021 opende Lödige Industries zijn kantoren in Polen om de capaciteiten van het bedrijf op het gebied van de ontwikkeling van PLC-besturingssoftware en inbedrijfstelling voor luchtvracht-, automobiel- en geautomatiseerde parkeeroplossingen te versterken en uit te breiden.

Softwareontwikkeling in Polen ontwikkelt zich snel en de beschikbaarheid van een groot aantal getalenteerde afgestudeerden en specialisten van gerenommeerde universiteiten, met veelzijdige technische en industriële expertise, is een enorm voordeel voor bedrijven zoals wij, die hun eigen pool met technisch talent willen uitbreiden. Dankzij onze locatie op het Loft IT Park in Tychy, in het hart van de regio Silezië, een van de economisch meest ontwikkelde en geïndustrialiseerde regio's van Polen, kunnen we interessante internationale en innovatieve functies aanbieden aan eersteklas specialisten en PLC-talenten van Silezische universiteiten.

Wij ontwikkelen oplossingen die u helpen om zware goederen met gemak en precisie te verplaatsen - keer op keer.

Vacatures

Word jij bewogen door technologie? Van het heffen en verplaatsen van goederen tot het creëren van stedelijke stadsgezichten, wij helpen onze klanten in beweging. Bekijk hier onze vacatures...

Nieuws

Al het laatste nieuws uit de regio. Lees meer over recente projecten, mijlpalen en succesverhalen van klanten.

Vind uw lokale partner

Polen

Polen

Lödige Poland Sp. z o.o.
Ul. Browarowa 21

43-100  Tychy
Polen
Contact form
Downloads