Lödige Industries in Duitsland - Specialisten voor liften en logistieke systemen

Materiaalbehandelingsoplossingen sinds 1948

Lödige Industries is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intralogistieke systemen en liftoplossingen voor een breed scala aan industrieën en sectoren, zoals winkels, hotels, logistiek, retail en kantoren. Lödige Industries werd opgericht in 1948 en het hoofdkantoor is gevestigd in Warburg, Noordrijn-Westfalen. Tegenwoordig hebben we meer dan duizend mensen in dienst in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. 
Sinds onze oprichting, richten we ons op hefwerktuigen en goederenliften. In Duitsland hebben we kantoren in Berlijn, Frankfurt, Paderborn en München. We hebben, met succes, in het hele land duizenden liften geleverd en veel logistieke systemen voltooid. In nauwe samenwerking met onze klanten en partners ontwikkelen we vraaggerichte oplossingen, waarmee onze klanten een voorsprong kunnen nemen op hun respectievelijke terreinen.
Ons aanbod aan diensten strekt zich uit van advies en planning, tot levering, onderhoud en renovatie van interne materiaalbehandelingssystemen. We hebben op dit moment in Duitsland meer dan 300 mensen in dienst en hebben sterk geïnvesteerd in onze capaciteit om langdurige service, planmatig en correctief onderhoud en technische ondersteuning te kunnen bieden, teneinde onze klanten een maximale beschikbaarheid van apparatuur te garanderen.
We ontwikkelen oplossingen waarmee u zware goederen gemakkelijk en nauwkeurig kunt verplaatsen - elke keer weer.

Vacatures

Heb je een passie voor technologie? Of het nu gaat om het heffen van goederen, het verplaatsen van vracht, of het creëren van stadsgezichten, wij helpen onze klanten met het verplaatsen van hun goederen. Bekijk onze huidige vacatures

Nieuws uit Duitsland

Al het laatste nieuws uit de regio. Lees meer over recente projecten, mijlpalen en succesverhalen van klanten.

Duitsland

Duitsland

Lödige Industries GmbH
Lödige Machine Warburg GmbH
Lödige Systems GmbH

Wilhelm-Lödige-Strasse 1

34414  Warburg
Duitsland
Lödige Fördertechnik GmbH
Balhorner Feld 28

33106  Paderborn
Duitsland
Duitsland
Lödige Fördertechnik GmbH
Niederlassung Frankfurt/Hanau
Maybachstr. 17
Gebäude G05

63456  Hanau
Duitsland
Lödige Fördertechnik GmbH
Niederlassung Berlin
Nordlichtstr. 16/18
13405 Berlin–Reinickendorf

Duitsland
Duitsland
Lödige Fördertechnik GmbH
Service Office Munich
Junkersstr.3
85399 Hallbergmoos

Duitsland
LogIT GmbH
Dr.-Hermann-Neubauer-Ring 38-40

63500  Seligenstadt
Duitsland
Contact form
Downloads