U bent hier: Lödige Industries > Bedrijf > Over ons > Evenementen

Lödige Industries - Beurzen

Wereldwijd aanwezig - Lokale partner

Ontmoet ons op verschillende beurzen en evenementen, wereldwijd, waar wij u kennis laten maken met onze moderne en innovatieve producten op het gebied van materiaalbehandelingsoplossingen.

We kijken ernaar vooruit om u te ontmoeten! 

2020

TIACA's Air Cargo Forum

10-12 november 2020, Miami

Het air cargoforum is de meest traditionele bijeenkomst van de luchtvrachtgemeenschap ter wereld. De gespecialiseerde conferenties worden georganiseerd door TIACA, dé expert voor de luchtvaartindustrie. De kennisoverdracht die hierdoor dit najaar tijdens het forum in Miami plaatsheeft, maakt het een evenement waar u bij moet zijn. Antwoorden op vragen over de actuele zaken binnen de business én over de toekomst, maken een bezoek aan Florida de moeite waard.

Onze experts in logistieke oplossingen voor luchthavens kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

TIACA's Air Cargo Forum

Airport Show Dubai

22-24 juni 2020, Dubai

Door de solide ondersteuning van de overheid en de particuliere sector, blijft de 20e editie van de Airport Show een onschatbare bron van inspiratie voor teams en collega’s, die werken aan luchthavenontwikkeling. Zij krijgen de kans om de nieuwste wereldwijde technologieën te bekijken, luchtvaartexperts van over de hele wereld te ontmoeten, ideeën en best practices te delen en nieuwe kansen te creëren voor de industrie om samen te werken.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand en uw toekomstige luchtvrachtprojecten te bespreken. Standnummer volgt.

Airport Show Dubai

Heinze ArchitekTOUR virtueel 2020

01 juli - 16 juli 2020

De ArchitekTOUR ziet zichzelf niet alleen als ontmoetingsplaats voor architecten en planners, maar veel meer als een platform voor kennisoverdracht in de vorm van keynote speeches van de industriële partners en een bijbehorende tentoonstelling van producten en materialen.

Nogmaals, we kijken ernaar uit om u te verwelkomen tijdens een interessante presentatie door onze expert voor automatische parkeeroplossingen. Onze collega Dr. Lukas Kopecki zal de voordelen en integratiemogelijkheden van onze parkeeroplossingen uitleggen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze virtuele stand en nodigen u uit om uw toekomstige parkeerprojecten met ons te bespreken. 

 

Heinze ArchitekTOUR virtueel 2020

14th World Cargo Symposium

10-12 maart 2020, Istanboel

Het World Cargo Symposium (WCS) is het grootste en meest prestigieuze jaarlijkse evenement in zijn soort en het enige dat belangrijke belanghebbenden uit de hele luchtvrachtketen samenbrengt. 

Het symposium zal plenaire sessies, gespecialiseerde tracks, workshops en algemene ontmoetingen omvatten, tijdens welke onderwerpen ter sprake komen over de aanpak van technologie & innovatie, veiligheid & douane, vrachtvervoer en duurzaamheid. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op stand 39.

Onze experts in luchtvracht bespreken graag uw toekomstige projecten.

14th World Cargo Symposium

Quo Vadis 2020

10-12 februari 2020, Berlin

QUO VADIS is een alom erkende branchebarometer voor besluitvormers op het eerste managementniveau. In het 30e jaar van haar bestaan staat QUO VADIS voor interdisciplinaire en positief duurzame invloed op de toekomst van steden en gebouwen. De selectie van onderwerpen en sprekers is hierop gebaseerd.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand in het partnergedeelte of aan de Lödige-thematafel. Onze experts voor automatische parkeeroplossingen, Thomas Meißner en Dr. Lukas Kopecki, adviseren u graag over uw toekomstige projecten.

Quo Vadis 2020

Andere interessante onderwerpen

Nieuws en Pers

We houden u graag op de hoogte! Bezoek hiervoor ons Nieuws & Pers gedeelte. U vindt daar de meest actuele informatie over evenementen, projecten en productontwikkelingen van Lödige.

Meer

Nieuws en Pers

Geautomatiseerd parkeersysteem CUBILE

Comfortabel parkeren met hoogwaardige technologie: de Lödige parkeersystemen worden individueel gepland en gerealiseerd, afhankelijk van de structurele en technische vereisten en de voorkeuren van de klant.

Meer

Geautomatiseerd parkeersysteem CUBILE