U bent hier: Lödige Industries > Bedrijf > Over ons > Evenementen

Lödige Industries - Beurzen

Wereldwijd aanwezig - Lokale partner

Ontmoet ons op verschillende beurzen en evenementen, wereldwijd, waar wij u kennis laten maken met onze moderne en innovatieve producten op het gebied van materiaalbehandelingsoplossingen.

We kijken ernaar vooruit om u te ontmoeten! 

2021

ARCHITECT@WORK 2021

17-18 November 2021
Hamburg Messe, Hall B7

The ARCHITECT@WORK event in Hamburg is the must attend event for all architects, interior designers, civil engineers or other clients of this industry with a special focus on product innovations. An impressive exhibitor list and various programme elements, such as a strong selection of product innovations and short seminars on trending topics impart expertise on novelties and encourage an intensive exchange of information and knowledge.

Our experts will be available at booth 6. 

Make sure to inform yourself about the current COVID-19 measures that apply at this trade fair.

Get more information about ARCHITECT@WORK fair here.

Download the floor plan here.

FEDESSA Conference & Trade Show 2021

20 - 21 september 2021
Hilton Birmingham Metropole Hotel

De FEDESSA Conferentie & Trade Show is het verplichte branche-evenement voor alle organisaties die actief zijn binnen de self storage-sector. Dit jaarlijkse evenement is bedoeld voor zowel SSA UK-leden als voor leden van andere Europese brancheorganisaties voor self storage die deel uitmaken van de Europese Federatie, FEDESSA. Met een groot aantal sprekers en natuurlijk de grootste beurs voor self storage buiten de VS is de FEDESSA Conference terug en klaar voor u om te netwerken met honderden andere eigenaren, exploitanten en investeerders van self storage. Alles wat u nodig heeft voor uw self storage business op één plek! 

Onze experts voor self-storage projecten en liftoplossingen zullen te vinden zijn op stand 10.

Zorg ervoor dat u zich op de hoogte stelt van de huidige COVID-19 maatregelen die op deze beurs van toepassing zijn.

Meer informatie over de FEDESSA Conference & Trade Show vindt u hier.

Logistics & Automation 2021

08 & 09 september 2021, Brabanthallen, 'S-Hertogenbosch, Nederland

De beurs Logistics & Automation vindt plaats in de Brabanthallen in 'S-Hertogenbosch, Nederland op 8 & 9 september. Leer meer over de toekomst van intralogistieke technologie op de nieuwe intralogistieke hotspot van Nederland. Dit met extra aandacht voor magazijn- en fabrieksautomatisering en processen voor opslag en handling van goederen, zoals sorteren, pick & place en motion control. 

Bezoekers zullen onder de indruk zijn van de laatste technische ontwikkelingen en innovaties op het gebied van intralogistiek. Ontmoet onze experts om het perfecte systeem voor goederen- en materiaalstroom te plannen en te implementeren. Tijdens de beurs zal Lodige Benelux onze intralogistieke oplossingen presenteren.

Onze experts verwelkomen u graag op onze stand 4.C113.

Laat u informeren over de actuele COVID-19 maatregelen die op deze beurs van toepassing zijn.

Meer informatie over de Logistiek & Automatisering vindt u hier.

 

2020

TIACA's Air Cargo Forum

10-12 november 2020, Miami

Het air cargoforum is de meest traditionele bijeenkomst van de luchtvrachtgemeenschap ter wereld. De gespecialiseerde conferenties worden georganiseerd door TIACA, dé expert voor de luchtvaartindustrie. De kennisoverdracht die hierdoor dit najaar tijdens het forum in Miami plaatsheeft, maakt het een evenement waar u bij moet zijn. Antwoorden op vragen over de actuele zaken binnen de business én over de toekomst, maken een bezoek aan Florida de moeite waard.

Onze experts in logistieke oplossingen voor luchthavens kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

TIACA's Air Cargo Forum

Fedessa Online Conference

6-7 October 2020

Following feedback from members and the success of previous online events, the FEDESSA board has decided to hold the first ever Online European Self Storage Conference. The event will be held on October 6 & 7, however delegates and sponsors will also have the opportunity to organise meetings online the day before and after the event. Attending the conference allows you to have one on one video meetings with sponsors and exhibitors and browse their online stalls in our virtual trade show.

We are sponsoring the Fedessa Online Conference 2020 and hence look forward to welcoming you at the digital exhibitor hall. Feel free to request a (video) call or message us in our chat. Our experts in lift solutions are happy to advise you!

Fedessa Online Conference

Airport Show Dubai

22-24 juni 2020, Dubai

Door de solide ondersteuning van de overheid en de particuliere sector, blijft de 20e editie van de Airport Show een onschatbare bron van inspiratie voor teams en collega’s, die werken aan luchthavenontwikkeling. Zij krijgen de kans om de nieuwste wereldwijde technologieën te bekijken, luchtvaartexperts van over de hele wereld te ontmoeten, ideeën en best practices te delen en nieuwe kansen te creëren voor de industrie om samen te werken.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand en uw toekomstige luchtvrachtprojecten te bespreken. Standnummer volgt.

Airport Show Dubai

Heinze ArchitekTOUR virtueel 2020

01 juli - 16 juli 2020

De ArchitekTOUR ziet zichzelf niet alleen als ontmoetingsplaats voor architecten en planners, maar veel meer als een platform voor kennisoverdracht in de vorm van keynote speeches van de industriële partners en een bijbehorende tentoonstelling van producten en materialen.

Nogmaals, we kijken ernaar uit om u te verwelkomen tijdens een interessante presentatie door onze expert voor automatische parkeeroplossingen. Onze collega Dr. Lukas Kopecki zal de voordelen en integratiemogelijkheden van onze parkeeroplossingen uitleggen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze virtuele stand en nodigen u uit om uw toekomstige parkeerprojecten met ons te bespreken. 

 

Heinze ArchitekTOUR virtueel 2020

14th World Cargo Symposium

10-12 maart 2020, Istanboel

Het World Cargo Symposium (WCS) is het grootste en meest prestigieuze jaarlijkse evenement in zijn soort en het enige dat belangrijke belanghebbenden uit de hele luchtvrachtketen samenbrengt. 

Het symposium zal plenaire sessies, gespecialiseerde tracks, workshops en algemene ontmoetingen omvatten, tijdens welke onderwerpen ter sprake komen over de aanpak van technologie & innovatie, veiligheid & douane, vrachtvervoer en duurzaamheid. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op stand 39.

Onze experts in luchtvracht bespreken graag uw toekomstige projecten.

14th World Cargo Symposium

Quo Vadis 2020

10-12 februari 2020, Berlin

QUO VADIS is een alom erkende branchebarometer voor besluitvormers op het eerste managementniveau. In het 30e jaar van haar bestaan staat QUO VADIS voor interdisciplinaire en positief duurzame invloed op de toekomst van steden en gebouwen. De selectie van onderwerpen en sprekers is hierop gebaseerd.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand in het partnergedeelte of aan de Lödige-thematafel. Onze experts voor automatische parkeeroplossingen, Thomas Meißner en Dr. Lukas Kopecki, adviseren u graag over uw toekomstige projecten.

Quo Vadis 2020

Andere interessante onderwerpen

Nieuws en Pers

We houden u graag op de hoogte! Bezoek hiervoor ons Nieuws & Pers gedeelte. U vindt daar de meest actuele informatie over evenementen, projecten en productontwikkelingen van Lödige.

Meer

Nieuws en Pers

Geautomatiseerd parkeersysteem CUBILE

Comfortabel parkeren met hoogwaardige technologie: de Lödige parkeersystemen worden individueel gepland en gerealiseerd, afhankelijk van de structurele en technische vereisten en de voorkeuren van de klant.

Meer

Geautomatiseerd parkeersysteem CUBILE