Lödige Industries - Beurzen & Evenementen

Wereldwijd aanwezig - Lokale partner

Ontmoet ons op verschillende beurzen en evenementen, wereldwijd, waar wij u kennis laten maken met onze moderne en innovatieve producten op het gebied van materiaalbehandelingsoplossingen.

We kijken ernaar vooruit om u te ontmoeten! 

2024

SSA-conferentie VK 2024

16 - 17 april 2024
Telford International Centre
Verenigd Koninkrijk


We zijn verheugd om onze self storage-oplossingen dit jaar te presenteren op de vakbeurs SSA UK Conference in Telford International Centre.

Dit is hét evenement voor alle Britse exploitanten, investeerders, leveranciers en abonnees die deel uitmaken van de SSA UK.

Onze experts voor liftoplossingen kijken ernaar uit om u te ontmoeten en actuele onderwerpen over self storage en lopende projecten te bespreken.


Kom gedag zeggen op onze stand!

32e CAREER MOSAIC

12 maart 2024
The Hong Kong University of Science and Technology, Hong Kong


Lodige Industries heeft dit jaar een stand op de CAREER MOSAIC op de Hong Kong University of Science and Technology. We verwelkomen alle jonge talenten die deel willen uitmaken van de logistieke automatiseringsindustrie!

Laat je potentieel de vrije loop en vind je droombaan! We bieden banen voor afgestudeerden en stagemogelijkheden voor ingenieurs, service- en onderhoudsprofessionals en verkoop- en marketingfuncties.

Kom op 12 maart gedag zeggen op onze stand!

Air Cargo Southeast Asia

1-3 november 2023
Sands Expo & Congrescentrum Singapore, HALLS D & E

Lödige Industries heeft dit jaar een stand op Air Cargo Southeast Asia 2023 in het Sands Expo and Convention Centre in Singapore.

We nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op stand C15, waar we onze geavanceerde oplossingen op het gebied van luchtvrachtafhandeling en cateringlogistiek zullen presenteren. Daarnaast zullen we aansprekende casestudies laten zien die het succes van onze automatiseringssystemen over de hele wereld belichten.

Ons team van doorgewinterde professionals zal aanwezig zijn en staat te popelen om met u in gesprek te gaan. Samen kunnen we de meest geschikte automatiseringsoplossing onderzoeken en identificeren, die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op het evenement!

Fedessa Conference & Trade Show 2023

24-26 oktober 2023
Conferentiecentrum Postilion, Rotterdam, Nederland

We zullen dit jaar met een stand aanwezig zijn op de Fedessa Conference & Trade Show in het Postilion Conference Centre in Rotterdam. 

De 24e FEDESSA Conferentie & Vakbeurs is het onmisbare branche-evenement voor alle organisaties die actief zijn in de self storage sector.

Dit jaarlijkse evenement is voor leden van alle brancheverenigingen voor self storage die deel uitmaken van de Europese Federatie, FEDESSA, en biedt een unieke gelegenheid voor leden om op de hoogte te blijven van trends, gegevens en ontwikkelingen in de branche.

Kom gedag zeggen, standnummer volgt

Interairport Europe 2023

10-13 oktober 2023
Tentoonstelling in München

We zullen dit jaar een stand hebben op de Interairport Europe in München om onze innovaties te laten zien en in discussie te gaan over alle luchtvracht gerelateerde onderwerpen met leden van de industrie.

Interairport Europe staat bekend als het toonaangevende one-stop-shop evenement voor de gehele luchthavenindustrie en weerspiegelt de dynamische ontwikkelingen in de industrie en de visie op de luchthaven van de toekomst. Het is de eerste keuze voor luchthavenexploitanten als het gaat om de aanschaf van luchthavenapparatuur, -technologie en -diensten voor grondafhandeling, terminaloperaties, luchthaven-IT en luchthavenontwerp.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op stand 1470 in hal B5.

Andere interessante onderwerpen

Nieuws en Pers

We houden u graag op de hoogte! Bezoek hiervoor ons Nieuws & Pers gedeelte. U vindt daar de meest actuele informatie over evenementen, projecten en productontwikkelingen van Lödige.

Geautomatiseerd parkeersysteem CUBILE

Comfortabel parkeren met hoogwaardige technologie: de Lödige parkeersystemen worden individueel gepland en gerealiseerd, afhankelijk van de structurele en technische vereisten en de voorkeuren van de klant.

Contact form
Downloads