Modernisering van liften

Geef uw bestaande liften snel weer betrouwbare prestaties tegen haalbare kosten

Oudere liften hebben vaak aanzienlijke betrouwbaarheidsproblemen. Het moderniseren van uw bestaande lift kan de prestaties en betrouwbaarheid verbeteren. Hierdoor kunt u uw bestaande installatie effectiever gebruiken, hoge investeringskosten voor compleet nieuwe liften vermijden en de bedrijfskosten verlagen door het gebruik van nieuwe energiezuinige motorsystemen.  Door belangrijke elementen van uw bestaande lift te hergebruiken, bespaart u op materiaal- en grondstoffenverspilling, terwijl nieuwe componenten zorgen voor een hoger veiligheids- en prestatieniveau, waardoor het risico op ongevallen met passagiers afneemt en de kwaliteit van de rit verbetert.

Onze hooggekwalificeerde technici kunnen een grondige analyse maken en u adviseren wat geschikt is voor uw specifieke apparatuur en kunnen de klus snel klaren, soms in slechts vier tot zes weken voor eenvoudigere moderniseringen.

Of u nu een lift hebt in een woonhuis, ziekenhuis, kantoor of industriële eenheid, neem vandaag nog contact met ons op om uit te vinden hoe we uw liften snel weer betrouwbaar en veilig kunnen maken.

Modernisering van liften brengt veel voordelen met zich mee, zoals:

Grotere beschikbaarheid
Verhoogde veiligheid
Langere levensduur
Nauwkeuriger nivelleren (vermindert potentieel struikelgevaar)
Toegang tot bewaking op afstand om stilstand te verminderen
Naleving van wettelijke veiligheidseisen waar verplicht
Niet langer afhankelijk van één bedrijf (geen vergrendeld besturingssysteem)

Succesvolle verhuizing van 1.000 kg SHERPA goederenlift voor JTI

Als voorkeurspartner van JTI boden we naadloze ondersteuning bij de verhuizing van hun 1000 kg zware SHERPA goederenlift, wat bijdroeg aan de optimalisatie van de lay-out van het gebouw van JTI en de verbetering van de efficiëntie van hun workflow.

 

Lees meer over dit moderniseringsproject (Engels)

 

Onze Services

 • Moeiteloze liftverplaatsing en technische aanpassingen:
  Als het gaat om het verplaatsen van je lift naar een nieuwe locatie, zorgen we voor alle technische aspecten, waaronder aanpassingen aan de bediening, mechanische aanpassingen en de toevoeging van nieuwe componenten.
 • Volledige modernisering op locatie voor betere prestaties:
  We zorgen ervoor dat je liftapparatuur met geavanceerde precisie en betrouwbaarheid werkt door een volledige modernisering op locatie uit te voeren. Ons team van professionals werkt betrouwbaar om de efficiëntie van je lift te verhogen.
 • Verbeterde bediening voor betrouwbare prestaties:
  Of het nu gaat om het installeren van een gloednieuwe besturingskast of het vervangen van specifieke onderdelen, wij streven ernaar om uw lift veiliger en efficiënter te laten werken. Vertrouw op ons om de besturing van je lift te upgraden voor precisie en betrouwbaarheid.
 • Onderdelen vervangen en upgraden voor verbeterde functionaliteit:
  Verbeter de functionaliteit van je lift door het vervangen en upgraden van aandrijfcomponenten, veiligheidstechnologie en datacommunicatie, zodat hij optimale prestaties kan leveren.
 • Real-Time Monitoring en Remote Services voor gemoedsrust:
  Blijf verbonden en op de hoogte met onze realtime bewakingsdiensten. Met onze geavanceerde oplossingen op afstand kunt u de status van uw lift overal controleren, ondersteund door ons toegewijde ondersteuningsteam.
 • Veiligheid in de kern door lifttechnologie achteraf in te bouwen:
  Geef prioriteit aan veiligheid met onze retrofit van geavanceerde veiligheidstechnologie, zodat uw lift voldoet aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften en uw passagiers en personeel worden beschermd.

Uw partner in alle fasen

1. Analyse/Voorstel

Ons team van experts beoordeelt uw bestaande documentatie. Op basis hiervan en onze daaropvolgende beoordeling ter plaatse ontwikkelen we een duidelijk en transparant moderniseringsvoorstel als basis voor uw beslissing.

2. Vervaardiging

Wij kopen alle elementen van je project in en produceren ze. Onze eigen fabrieken maken gebruik van hernieuwbare energie bij de productie van je apparatuur in Duitsland (100% RE) en Roemenië (60% RE).

3. Voltooiing

We nemen het volledige projectmanagement, de installatie en de inbedrijfstelling van de modernisering op ons. De overdracht omvat een acceptatietest op locatie, certificering, documentatie voor uw systeem en training van het personeel.

4. Onderhoud

Wij bieden onderhoudsdiensten op maat om te garanderen dat uw systeem betrouwbaar en op het vereiste prestatieniveau werkt. De experts van Lödige nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de prestaties en de conditie op lange termijn van uw parkeersysteem.

Neem contact met ons op

We kijken uit naar uw bericht

Contact form
Downloads