Over ons

Lödige Industries is een van de toonaangevende leveranciers van logistieke systemen en hefoplossingen in de wereld, met meer dan 1200 werknemers en dochterondernemingen in Europa, Azië, Amerika en het Midden-Oosten

Al 75 jaar richten wij ons op kwaliteit, innovatie en partnerschap. Voor het permanent en op een betrouwbare wijze verplaatsen, rangschikken en opslaan van zware goederen is speciale knowhow vereist. In reactie op de individuele eisen van onze klanten, worden door onze teams van experts systemen ontwikkeld, variërend van liften tot complexe materiaalstroomsystemen, die wereldwijd een leidende positie innemen.

Door gebruik te maken van de modernste technologie, garanderen we maximale efficiëntie, concurrentievoordelen op lange termijn en tevreden zakenpartners. Onze ingenieurs ontwerpen geavanceerde transporttechnologie die nauwkeurig en toekomstbestendig is, eenvoudig te bedienen en bijzonder efficiënt en duurzaam. Een wereldwijd netwerk van servicecentra zorgt voor maximale inzetbaarheid. Lödige Industries staat wereldwijd voor kwaliteit, innovatie en hoogwaardige logistieke oplossingen.

Onze waarden leiden ons in onze besluitvorming en motiveren ons in ons dagelijks werk. Betrokkenheid, moed en respect staan voor ons centraal.

Ontwikkeling van het bedrijf

  • Opgericht in 1948
  • Eigendomsstructuur: 100% particulier bezit
  • Meer dan 1200 medewerkers wereldwijd
  • 50.000+ projecten
  • Productielocatie: Duitsland 21.000 m² | Roemenië: 3500 m²
  • Actief in meer dan 40 landen over de hele wereld
Groei van medewerkers

Maak kennis met het leidinggevende team

Maak kennis met de Raad van Bestuur en het senior managementteam van Lödige Industries.

Lees meer

Het bestuur en het senior managementteam van Lödige Industries

Laat u inspireren door verfijnde architectuur

FOCUS ON ARCHITECTURE

In dit boek vindt u opmerkelijke architectuurprojecten (FUTURIUM Berlijn, MARINA ONE Singapore, MIZAL Campus Düsseldorf, en nog veel meer) die één ding gemeen hebben: Achter de schermen zorgt technologie van Lödige Industries voor meer parkeerruimte en/of een soepel transport van ladingen.

Met trots presenteren wij u deze wereldwijde projecten en danken onze klanten en partners dat wij deze informatie hier mogen publiceren.

 
Blader nu door het boek en laat u meteen inspireren of download het boek hier. (Engels/52 pagina's)

Kwaliteit en flexibiliteit - eigen productie

Onze eigen productiefaciliteiten in Duitsland en Roemenië garanderen niet alleen de vereiste hoge productkwaliteit, maar maken het ook mogelijk om orders flexibel, snel en kostengeoptimaliseerd te verwerken.

Industrie en duurzaamheid in harmonie

Zware goederen efficiënt verplaatsen is onze kerncompetentie. Als wereldwijd industrieel bedrijf met hoge energiebehoeften willen wij duurzaam zijn en een positieve bijdrage leveren. 

Lees meer

Waar we vandaan komen - Onze geschiedenis

Al meer dan 70 jaar is onze motivatie hetzelfde: we maken het verplaatsen van zware goederen gemakkelijk.

Lees meer

Nieuws

Recent nieuws van Lödige Industries

Evenementen

Ontmoet ons tijdens deze evenementen!

Carrière

Werken bij Lödige Industries

Contact form
Downloads