Australië's specialist in luchthavenlogistiek en geautomatiseerde parkeeroplossingen

Duitse en Australische ingenieurs - Samengevoegde knowhow

Lödige Industries is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intralogistieke systemen en liftoplossingen voor een breed scala aan industrieën. Lödige Industries is opgericht in 1948 en heeft haar hoofdkantoor in Duitsland. Vandaag de dag hebben we meer dan duizend mensen in dienst in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

Loedige Australia Pty. Ltd. werd opgericht in 2018 en heeft een aantal luchtvracht- en pakketafhandelingsoplossingen geleverd, evenals recentelijk het eerste gerobotiseerde parkeersysteem van Australië in de wijk Parramatta in Sydney. Sinds 2020 maakt Mecfab Enterprises deel uit van Lödige Industries, dat geavanceerde serviceoplossingen biedt op het gebied van onderhoud van apparatuur, fabricage van werkplaatsen en onderhoud op locatie. Mecfab Enterprises heeft met succes grote en middelgrote materiaaltransport- en serviceprojecten uitgevoerd in Australië. We bieden een uitgebreid, innovatief portfolio van logistieke oplossingen voor luchthavens en geautomatiseerde parkeeroplossingen en ondersteunen onze klanten met lokale teams van toegewijde professionals.

We zijn momenteel actief in Sydney, Melbourne en Brisbane en hebben zwaar geïnvesteerd in ons vermogen om service, onderhoud en renovaties op lange termijn te bieden, zodat onze klanten verzekerd zijn van maximale beschikbaarheid van apparatuur.

Vacatures

Word jij bewogen door technologie? Van het heffen en verplaatsen van goederen tot het creëren van stedelijke stadsgezichten, wij helpen onze klanten in beweging. Bekijk hier onze vacatures...

Nieuws

Al het laatste nieuws uit de regio. Lees meer over recente projecten, mijlpalen en succesverhalen van klanten.

Mecfab Ondernemingen

Mecfab Enterprises, actief vanuit vestigingen in Sydney, Melbourne en Brisbane, levert mechanische en elektrische onderhoudsdiensten voor machines en material-handlingsystemen. Lees meer op de website van Mecfab

Vind uw lokale partner

Australië

Australië

Loedige Australia Pty. Ltd.
Unit 1, 9-13 Underwood Avenue
Botany
NSW 2019

Australië
Mecfab Enterprises
Head Office
1/9-13 Underwood Avenue

NSW 2019  BOTANY
Australië
Australië
Mecfab Enterprises QLD Workshop
3/1308 Lytton Rd

QLD 4174  HEMMANT
Australië
Mecfab Enterprises VIC Workshop
B64 Terminal 4
Melbourne Airport

VIC 3045  (Airside Facility)
Australië
Contact form
Downloads