Uw specialist voor intralogistieke systemen, hefapparatuur en personenliften in het Verenigd Koninkrijk

Duitse techniek - Britse knowhow

Lödige Industries is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intralogistieke systemen en liftoplossingen voor een breed scala aan industrieën. Lödige Industries werd opgericht in 1948 en het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Tegenwoordig hebben we meer dan duizend mensen in dienst in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

We openden ons eerste kantoor in het Verenigd Koninkrijk in 1986 en hebben sindsdien duizenden projecten opgeleverd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Met een uitgebreid, innovatief portfolio goederenliften, parkeeroplossingen en luchtvrachtafhandelingsapparatuur, ondersteunen we onze klanten in het hele land, met een lokaal team van toegewijde professionals en landelijke dekking.

In 2022 werd Northern Elevator onderdeel van Lodige (Verenigd Koninkrijk) Limited en levert sinds 2006 diensten op het gebied van installatie, onderhoud en modernisering van personenliften. Lodige Industries breidt het mobiele engineeringteam van Lodige uit over het hele VK en heeft nu kantoren in Egham, Leeds, Newcastle en Dublin om onze klanten op de hele Britse eilanden te ondersteunen.

Wij bieden efficiënte en betrouwbare oplossingen, waar u ook wilt heffen en opslaan - in winkels, distributiecentra, op locaties, luchthavens, in ziekenhuizen, thuis of op kantoor. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Egham, Surrey, met servicemonteurs gevestigd in het hele Verenigd Koninkrijk, voor snel bereik. We ontwikkelen oplossingen waarmee u zware goederen gemakkelijk en nauwkeurig kunt verplaatsen - elke keer weer.

Heb je een passie voor technologie? Of het nu gaat om het heffen van goederen, het verplaatsen van vracht, of het creëren van stadsgezichten, wij helpen onze klanten met het verplaatsen van hun goederen. Bekijk onze huidige vacatures

Al het laatste nieuws uit de regio. Lees meer over recente projecten, mijlpalen en succesverhalen van klanten.

Uw lokale partner

Groot-Brittannië

Groot-Brittannië

Lödige (United Kingdom) Ltd.
Laxton House
Crabtree Office Village
Eversley Way

TW20  8RY Egham, Surrey
Groot-Brittannië
Northern Elevator Ltd.
Office Newcastle
Unit 3, Diamond Court,
Kingston Park

NE3 2EN  Newcastle upon Tyne
Groot-Brittannië
Groot-Brittannië
Ierland
Northern Elevator Ltd.
Leeds Office
3A Antler Complex,
Bruntcliffe Way,
Morle

LS27 0JG  Leeds
Groot-Brittannië

Ierland

Unit 3013, Lake Drive
Citywest Business Campus

24  Dublin
Ierland
Contact form
Downloads