Uw specialist voor hefwerktuigen en logistieke systemen

Duitse techniek - Zwitserse precisie

Lödige Industries is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intralogistieke systemen en liftoplossingen voor een breed scala aan industrieën. Lödige Industries werd opgericht in 1948 en het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Tegenwoordig hebben we meer dan duizend mensen in dienst in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. 
We openden onze dochteronderneming in Zwitserland in 1995 en hebben er sindsdien honderden liften en verschillende grootschalige logistieke projecten opgeleverd.  Met een uitgebreid, innovatief portfolio goederenliften, parkeeroplossingen en luchtvrachtafhandelingsapparatuur, ondersteunen we onze klanten in heel Zwitserland met een lokaal team van toegewijde professionals en landelijke dekking.
Wij bieden efficiënte en betrouwbare oplossingen, waar u ook wilt heffen en opslaan - in winkels, distributiecentra, op locaties, luchthavens, in ziekenhuizen, thuis of op kantoor. 
Ons kantoor is gevestigd in Glattbrugg bei Zürich, met servicemonteurs in het hele land voor een snel bereik. We ontwikkelen oplossingen waarmee u zware goederen gemakkelijk en nauwkeurig kunt verplaatsen - elk keer weer.

Heb je een passie voor technologie? Of het nu gaat om het heffen van goederen, het verplaatsen van vracht, of het creëren van stadsgezichten, wij helpen onze klanten met het verplaatsen. Bekijk onze huidige vacatures

Al het laatste nieuws uit de regio. Lees meer over recente projecten, mijlpalen en succesverhalen van klanten.

Uw lokale partner

Zwitserland

Zwitserland

Lödige (Schweiz) AG
Bäulerstrasse 20

CH-8152  Glattbrugg
Zwitserland
Lödige (Schweiz) AG
Zweigniederlassung Bern
Freiburgstrasse 251

CH-3018  Bern
Zwitserland
Zwitserland
Lödige (Schweiz) AG
Zweigniederlassung Basel
Herrenweg 60

CH-4123  Allschwil
Zwitserland
Contact form
Downloads