Technology in Motion

Service tijdens de levenscyclus

Wereldwijd uitblinkend in klantenservice
en onderhoud


Klantenservice

Optimaliseer uw systeem

Lödige Industries biedt op maat gemaakte onderhoudsdiensten voor apparatuur, variërend van enkele machines tot complete geautomatiseerde systemen, zodat uw bedrijfsmiddelen betrouwbaar en tegen de laagst mogelijke kosten werken. Ons internationale servicenetwerk zorgt voor een snelle reactie in het geval van eventuele storingen, zelfs voor apparatuur die niet door Lödige is geleverd. Aangezien uw behoeften in de loop van de tijd kunnen veranderen, kan Lödige ook de uitbreiding van uw faciliteit, of de overgang naar nieuwe technologieën ondersteunen. Lödige kan tal van voorbeelden overleggen van het leveren van systeemverbeteringen of moderniseringen, waarbij het voor onze klanten mogelijk was om met hun dagelijkse activiteiten door te blijven gaan.

Services voor uw lift of systeem

KLANTENSERVICE

24/7 Helpdesk

24/7 Contact op afstand

24/7 Monitoring op afstand

IT-service

SERVICE IN HUIS

Preventief onderhoud

Corrigerend onderhoud

Team ter plaatse

Onderhoudstool (LEAM)

LOGISTIEK RESERVEONDERDELEN

Offerte reserveonderdelen

Eerste aanbeveling reserveonderdelen

Pakketten reserveonderdelen

MODERNISERING & RENOVATIE

Upgrade & verbeteringen

Retrofit & Modernisering

Functionele uitbreiding

SCHOLING & KWALIFICATIE

Scholing gebruiker

Kwalificatie

EXPERT SERVICES

Technische inspectie

Elektrische installaties

Wij leveren onze serviceoplossingen voor

Liften & transportmachines

We bieden hoogwaardige onderhoudsdiensten voor goederen-/personenliften, hefplatforms en geautomatiseerde ramen, deuren en poorten. Door achteraf inbouwen of volledig moderniseren van apparatuur kunnen hoge investeringskosten voor volledig nieuwe producten achterwege blijven en kunnen de bedrijfskosten worden verlaagd. 

Parkeersystemen

Lödige Industries biedt onderhoudsdiensten voor zowel onze eigen geautomatiseerde parkeersystemen als die van derden, om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsmiddelen betrouwbaar en tegen de laagst mogelijke kosten werken. Momenteel monitoren en onderhouden we 4500 plaatsen wereldwijd.

Materiaalbehandelingssystemen

Vergroot de efficiënte werking van uw materiaalbehandelingssysteem. Wij coördineren voor u het complete serviceproces. Van onderhoud tot volledige modernisering van magazijn- en productieprocessen, inclusief luchtvrachtterminals.

Neem contact met ons op

We kijken uit naar uw bericht.

Contact form
Downloads