Uw specialisten voor voorraadbeheersystemen

Kenniscentrum voor softwareontwikkeling in Griekenland

Lödige Industries is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intralogistieke systemen en liftoplossingen voor een breed scala aan industrieën. Lödige Industries is opgericht in 1948 en heeft haar hoofdkantoor in Duitsland. Vandaag de dag hebben we meer dan duizend mensen in dienst in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten.

In 2021 opende Lödige Industries haar kantoren in Griekenland, met als doel het versterken en uitbreiden van de capaciteiten van het bedrijf op het gebied van softwareontwikkeling in high level control van voorraadcontrolesystemen. Dankzij onze locatie op het Patras Science Park kunnen we onze eigen expertise en projectervaring combineren met de kennis en vaardigheden van pas afgestudeerde ingenieurs van de Universiteit van Patras en de Peloponnesos. Wij geloven dat het Patras Science Park een plek is voor groei en langetermijninvesteringen voor startende technologiebedrijven, maar ook voor gevestigde internationale bedrijven zoals wij.

Wij ontwikkelen oplossingen die u helpen om zware goederen met gemak en precisie te verplaatsen - keer op keer.

Vacatures

Word jij bewogen door technologie? Van het heffen en verplaatsen van goederen tot het creëren van stedelijke stadsgezichten, wij helpen onze klanten in beweging. Bekijk hier onze vacatures...

Nieuws

Al het laatste nieuws uit de regio. Lees meer over recente projecten, mijlpalen en succesverhalen van klanten.

Vind uw lokale partner

Griekenland

Griekenland

Loedige Greece EPE
Stadiou (Patras Science Park)
Platani Riou

26504  Patras
Griekenland
Contact form
Downloads