Toekomstbestendige parkeeroplossingen voor stedelijke leefomgevingen

Het creëren van parkeerplaatsen is een belangrijk aspect bij de bouw of modernisering van gebouwen. De locatie of de kenmerken van het gebouw laten vaak niet toe dat er een hellingbaan wordt geïnstalleerd om toegang te bieden tot een ondergrondse parkeergarage. Daarom zijn er innovatieve oplossingen nodig voor ruimtebesparende, efficiënte en gebruiksvriendelijke parkeerplaatsen, die een aanvulling vormen op het architectonische ontwerp.

De Heinze ArchitekTOUR is een evenement dat architecten de mogelijkheid biedt om kennis te maken met de nieuwste innovaties en onderwerpen uit de branche. Tot de belangrijkste sprekers die inspirerende lezingen geven behoren experts op het gebied van parkeeroplossingen van Lödige Industries, Markus Laufs en Thomas Meißner. Kom naar het evenement om meer te horen over "Optimaal ontwerp van woon- en parkeerruimte met parkeeroplossingen van Lödige". Hoe maken we een hellingbaan overbodig? Hoe genereren we extra parkeergelegenheid en inkomsten? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens het evenement.

Daarnaast kunnen bezoekers van onze stand het parkeren in ons nieuwste volautomatische systeem in BLOX in Denemarken in virtual reality ervaren.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de ArchitekTOUR!

Evenement datum:
Donderdag 04. juli 2019
12:00 - 20:00

Locatie:
MOTORWORLD Keulen
Butzweilerstraße 35-39
50829 Keulen

Contact form
Downloads