Lödige Industries rust vrachtterminal van Turkish Cargo uit

Om de groeiende vrachtmaatschappij in staat te stellen haar vrachtactiviteiten naar de mega-hub te verplaatsen, zal Lödige Industries, die tot nu toe wereldwijd meer dan 40 luchtvrachtterminals heeft geleverd, een nieuwe volautomatische terminal met de modernste technologie leveren. Na voltooiing zal de terminal een verwerkingscapaciteit hebben van twee miljoen ton per jaar en een totale oppervlakte van 300.000 vierkante meter.

De uitrusting van de nieuwe vrachtterminal omvat geautomatiseerde hoogbouwmagazijnen met 17.000 opslagbakken, 30 stapelkranen, 15 heftrucks en een geïntegreerd magazijnbeheersysteem (Lödige Cargo Professional) met een directe interface naar de klant- en vrachtbeheersystemen. Vrachtafhandeling voor bederfelijke goederen, overbagage, express bagage, binnenlandse vracht en algemene vracht zal plaatsvinden op twee niveaus. De vrachtterminal zal ter plekke worden onderhouden door een lokaal serviceteam van Lödige Industries en zal ook verbonden zijn met het Lödige Customer Care Centre in Duitsland, dat 24/7 in staat zal zijn om systeemfouten snel te verhelpen.

"Wij zijn er trots op te hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit vlaggenschipproject en onze keuze door Turkish Cargo voor deze nieuwe mega-hub is een bewijs van onze expertise op het gebied van engineering en automatisering en van onze rijke ervaring met luchtvrachtterminals", aldus Philippe De Backer, CEO van Lödige Industries.

"De nieuwe state-of-the-art terminal zal ons in een uitstekende positie plaatsen voor toekomstige groei," zegt Turhan Özen, Chief Cargo Officer bij Turkish Cargo, "in Lödige Industries hebben we een partner gekozen die het project heeft verrijkt met innovatieve oplossingen voor onze specifieke eisen. We hebben gemerkt dat ze zowel flexibel als kostenbewust zijn, wat altijd een bonus is bij dergelijke grootschalige projecten."

Contact form
Downloads