De dochteronderneming van Lödige Industries in Singapore viert haar 28e verjaardag

Lödige Singapore, een dochteronderneming van Lödige Industries, viert haar 28e verjaardag. Een van de eerste projecten van Lödige Industries in het land was de installatie van een volledig geautomatiseerd luchtvrachtafhandelingssysteem voor Singapore Airport Terminal Services Ltd. (SATS). (SATS). Lödige Singapore verzorgt momenteel het onderhoud voor SATS.

Sindsdien heeft het bedrijf voortdurend state-of-the-art material handling-oplossingen geleverd, zoals magazijnautomatisering, autoparkeren en luchtvrachtoplossingen. Grote projecten waren onder andere het volledig geautomatiseerde koeriersverwerkingssysteem voor de TNT Regional Hub (2008), perishable verwerkingssystemen voor SATS Cool Port (2009) en dnata Singapore (2013), een koeriersverwerkingssysteem voor DHL Singapore (2013), elevating transfer vehicles (ETV's) voor SATS (2015) en dnata (2016), evenals een 30 ton vrachtwagenlift voor Marina One (2016) en een geautomatiseerd luchtvrachtverwerkingssysteem voor DB Schenker (2018).

Vandaag de dag is Lödige Industries een van de toonaangevende leveranciers van geautomatiseerde material-handlingsystemen in Singapore en levert uitgebreide diensten van ontwerp tot fabricage, installatie, en inclusief onderhoudsdiensten en renovatie. Internationaal is Lödige Industries erkend als een van de top 20 wereldwijde aanbieders van material handling-oplossingen.

"Onze grootste trots is dat we in de afgelopen 28 jaar een betrouwbare en gewilde partner zijn geworden voor onze klanten in de regio, terwijl we de grenzen hebben verlegd op het gebied van ontwerp, technologie, innovatie en uitmuntende service. Onze unieke combinatie van interne Duitse kwaliteitstechniek en -productie en een toegewijd en hooggekwalificeerd regionaal team in Azië is de reden waarom we onze klanten met succes kunnen ondersteunen bij hun inspanningen. Onze dank gaat uit naar onze teams die deze successen mogelijk hebben gemaakt en naar onze klanten, wier voortdurende vertrouwen in ons zowel een bevestiging als een stimulans voor ons is", zegt Ranga Jayaweera, General Manager.

Leer meer over onze materials handeling oplossingen

Contact form
Downloads