U bent hier: Lödige Benelux NL > Over Lödige

Lödige Industries - Specialisten in Liften & Logistiek

Over ons

Een zeer succesvolle wereldwijde groep van bedrijven

Lödige Industries, met hoofdzetel in het Duitse Warburg  Noord-Rijnland-Westfalen, werd opgericht in 1948. De groep is nu internationaal aanwezig met vestigingen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. Als middelgrote, door de eigenaar beheerde onderneming heeft Lödige Industries wereldwijd meer dan 1000 mensen in dienst, waarvan ongeveer de helft in Duitsland. Lödige Industries levert materials handling-oplossingen voor een breed scala van industrieën en is gespecialiseerd in het leveren van complexe materiaalstroomsystemen voor logistieke taken. Lödige is wereldmarktleider in terminals voor vrachtafhandeling.

Als een wereldwijde groep hebben we de tradities van een familiebedrijf gehandhaafd en zijn we er trots op een vertrouwde partner te zijn voor onze klanten en medewerkers. We streven naar maximale kwaliteit op alle gebieden.

Lödige is een expert in het verhogen van de productiviteit. Er is een breed scala aan op maat gemaakte producten beschikbaar, waaronder goederenliften, autoliften, vrachtwagenliften, luchthavenlogisitcs en geautomatiseerde parkeersystemen.

 


 

Certificaaten