U bent hier: Lödige Industries > Bedrijf > Over ons > Maak kennis met het leidinggevende team > Managementteam

Het managementteam van Lödige Industries

Philippe De Backer

Philippe De Backer werd geboren in 1970 in België. Hij studeerde elektrotechniek aan Supélec in Parijs en het Georgia Institute of Technology in Atlanta. Na zijn studie werkte hij eerst voor de Schneider Group, voordat hij in 1994 in dienst trad bij Lödige Industries als PLC-ingenieur in Singapore. Vanaf 1996 was hij projectmanager voor de British Airways Cargo Terminal op Heathrow en werd hij vervolgens directeur van de Britse dochteronderneming. De heer De Backer is sinds 2003 Managing Director van Lödige Industries en in 2013 gepromoveerd tot CEO.

Philippe De Backer behaalde een MBA aan de London Business School.

Dr. Ing. Gerald Kalisch

Gerald Kalisch werd geboren in 1965 in Duitsland. Hij studeerde elektrotechniek aan de Technische Universiteit van Darmstadt.


Na zijn studie kwam hij in 1994 in dienst bij Lödige Industries. Als IT-projectmanager was hij aanvankelijk verantwoordelijk voor de procesautomatisering van luchtvrachtsystemen. Van 1995 tot 2001 was hij algemeen directeur van de Zwitserse vestiging en algemeen projectmanager voor de bouw van de luchtvrachtterminal en het cateringcentrum op de luchthaven van Zürich. Dr. Kalisch werd vervolgens algemeen directeur van Lödige Aufzugstechnik, een dochteronderneming van Lödige Industries. Hij is sinds 2005 lid van de directie van Lödige Industries, waar hij verantwoordelijk is voor inkoop, logistiek, kwaliteitsborging, contracten en IT.

Helge Reinck

Helge Reinck werd geboren in Duitsland, in 1979. Na een opleiding tot bankier, studeerde de heer Reinck bedrijfskunde aan de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen van Zuid-Westfalen.

Nadat hij zijn studies had afgerond, trad hij in 2007 in dienst bij Lödige Industries als Project Controller, waar hij aanvankelijk verantwoordelijk was voor de controle van de luchtvrachtterminal op New Doha International Airport. Van 2009 tot 2012 was hij Business Unit Controller for Finance bij Lödige Systems, een dochteronderneming van Lödige Industries. Van 2012 tot 2016 was hij hoofd Corporate Accounting en Central Controlling voor Lödige Industries. In december 2016 werd hij benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) van Lödige Industries.

Actuele bedrijfsinformatie

Nieuws

Evenementen