Contactloze bediening van autoliften voor slimme en veilige toegang van de autolift

S‘Hertogenbosch, 26 april 2021

Lödige Industries biedt als eerste de bediening van autoliften via een eenvoudige app aan. Met deze app kunnen liftgebruikers autoliften oproepen en bedienen via een smartphone, zonder knoppen aan te raken of een extra afstandsbediening bij zich te dragen. De app is een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot autoliften en biedt extra veiligheid voor het gebouw, de bewoners of werknemers, en hun voertuigen. Met de integratie van de app in haar productportfolio biedt Lödige Industries gebruikers aanzienlijke voordelen op het gebied van toegangscontrole en -beheer. De nieuwe app wordt aangeboden voor alle typen autoliften en voor al bestaande autoliften kan deze app achteraf ingebouwd worden.

Als een volledig op Bluetooth gebaseerd systeem, werkt de app onafhankelijk van een internetverbinding. Dit voorkomt niet alleen ongewenste toegang tot gegevens door externe partijen, maar garandeert ook onafhankelijkheid van netwerkstoringen. De Bluetooth-technologie maakt foutloze verbindingen mogelijk, zelfs in ondergrondse parkeergarages. Bereiken tot 30 meter afstand van de liftdeuren zijn mogelijk om met de app autoliften op te roepen.

Gebruikers van de autolift profiteren van een eenvoudige en intuïtieve bediening. Een gebruiksvriendelijke administratietool maakt het voor huiseigenaren gemakkelijk om vrienden en familie toe te voegen zonder dat er extra afstandsbedieningsapparaten nodig zijn. Met de administratietool kunnen ze tijdslimieten instellen of de toegang beperken per verdiepingsniveau. Een functie waarmee eigenaars of beheerders van appartementencomplexen toegang kunnen verlenen, beheren of beperken voor bewoners, huurders of facilitair management. Met de administratietool kunnen ze prioriteit geven aan het comfort, de vereisten en de efficiëntie van hun klanten. Indien gewenst kunnen toegangsgegevens worden verzameld en opgeslagen, waardoor traceerbaarheid mogelijk is in geval van schade of diefstal. Vooral voor appartementsgebouwen biedt de app een aanzienlijk kostenbesparingspotentieel doordat er geen extra afstandsbedieningen per gebruiker nodig zijn. De app is eenvoudig te activeren en biedt ook aanzienlijke gezondheidsvoordelen door het fysieke contact met traditionele liftoproepknoppen te verminderen.

"App-gebaseerde autolifttoegang wordt het nieuwe normaal voor autoliftbediening", zegt Philippe De Backer, CEO van Lödige Industries. "Smartphones zijn een integraal onderdeel van ieders leven geworden. Met onze app zijn we in staat om dit niveau van veelzijdigheid voor de allereerste keer naar het gebied van autoliften te brengen. Facility managers zullen profiteren van het eenvoudige toegangsbeheer van hun gebouwen, terwijl gebruikers van autoliften zullen genieten van het gemakkelijke en handige gebruik."

Lees meer over de nieuwe app oplossing

 

Veilige en slimme toegang tot de autolift met een smartphone app
Veilige en slimme toegang tot de autolift
Contact form
Downloads