Autoliften als sleutel tot een optimale ontwikkeling van parkeergarages

Optimaal ruimtegebruik voor uw parkeergebied

Ontdek de meerwaarde van de PEGASOS autolift van Lödige Industries in moderne architectuur en ruimtelijke planning. Deze innovatieve autolift voldoet aan de hoge eisen voor efficiënt ruimtegebruik in parkeergebieden. Autoliften van Lödige zijn de ideale oplossing voor diverse bouwprojecten. Maak optimaal en efficiënt gebruik van uw parkeerruimte met de parkeeroplossingen van Lödige. 

De voordelen van de Lödige PEGASOS autolift

De Lödige autolift biedt u veel diverse voordelen.

 

  1. Ruimtebesparend: In een tijd waarin parkeerruimte schaars is, maakt het intelligente ontwerp van uw autolift een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte mogelijk. Dankzij de compacte schachtafmetingen en een lage schachtkop kan kostbare ruimte in parkeergarages en ondergrondse parkeergarages effectief worden gebruikt zonder ruimteverlies. Dit creëert ruimte voor extra parkeerplaatsen en opent nieuwe mogelijkheden voor architectonische creativiteit. (zie plattegrond en doorsnede rechts)
  2. Veelzijdige toepassingen: De innovatieve autoliften van Lödige Industries kunnen worden ingezet in verschillende gebouwen. Of het nu gaat om een parkeergarage voor een winkelcentrum, een ondergrondse parkeergarage voor een kantoor, een parkeerterrein voor woningen of een parkeergarage voor een hotel. De parkeeroplossingen en autoliften van Lödige zijn veelzijdig inzetbaar en makkelijk aanpasbaar aan uw wensen en eisen.
  3. Eenvoudige installatie en lage bedrijfskosten: De installatie van een efficiënte autolift, zoals de PEGASOS, kan snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Dit bespaart niet alleen tijd en kosten, maar maakt ook het installeren van liften in oudere gebouwen mogelijk. De kosteneffectieve elektrische kettingaandrijving en het vermijden van graafkosten door de optie van een helling dragen bij aan het laag houden van de bedrijfskosten.
  4. Gevelontwerp: Het uiterlijk van een gebouw speelt een cruciale rol in architectonisch ontwerp. De keuze van de toegangspoort van een autolift kan het totale uiterlijk aanzienlijk beïnvloeden. Diverse poortopties bij onze parkeeroplossingen, zoals de sectionaalpoort met talloze ontwerpmogelijkheden, stellen architecten en planners in staat om het ontwerp van de autolift harmonieus in te passen in het algehele concept.
  5. Comfortabele gebruikerservaring: Een ander cruciaal aspect van het ontwerp van de autolift is de gebruikerservaring. Een intelligente oplossing maakt het gebruikers mogelijk om comfortabel met de lift naar hun parkeerplaatsen te gaan. Moderne toegangsopties en gebruiksvriendelijke bediening zorgen voor nog meer comfort. Volledig automatische ritten met twee stops en ruime deurbreedtes vergemakkelijken de in- en uitgang. Niet alleen het verhogen van de tevredenheid van de gebruiker, maar ook het verhogen van de efficiëntie van de parkeeroplossing en het gebruiksgemak van het gebouw.

 

Autoliften van PEGASOS voor een stijlvolle architectuur

Geoptimaliseerd gebruik van autoliften is essentieel in moderne architectuur en ruimtelijke planning. Een autolift zorgt niet alleen voor slim en efficiënt ruimtegebruik, maar verbetert ook de uitstraling van een gebouw. Architecten en planners kunnen hiervan profiteren en chique, functionele parkeeroplossingen ontwerpen die aan de wensen van hun klanten voldoen.

Meer informatie over de PEGASOS autolift bekijken

Ontdek alle mogelijkheden en voordelen van de innovatieve PEGASOS autolift. Optimaliseer uw parkeerruimte met de slimme parkeeroplossingen van Lödige. 

Bekijk de PEGASOS autolift

 

Welke autolift is de juiste parkeeroplossing voor mij?

Ontdek het hier! In drie eenvoudige stappen naar de autolift die perfect past bij jou situatie. Parkeeroplossingen voor auto’s, vrachtwagens en meer vindt u bij Lödige Industries. Ervaar de mogelijkheden met de productzoeker.

Zoek de juiste parkeeroplossing

 

 

Pegasos autolift in de parkeergarage in Berlijn
PEGASOS autolift opent ondergrondse parkeergarage in Berlijn (Fasanenstr. 64) ©Monoprimus
Ruimteverlies bij een oprijplaat
Het grijze gebied toont het ruimteverlies bij gebruik van een oprijplaat
Autoliften van Lödige de voordelen
Het grijze gebied toont het ruimteverlies bij gebruik van een oprijplaat
Autoliften in gebouwen
Van eengezinswoningen tot kantoren, hotels en multifunctionele gebouwen, autoliften verbeteren de parkeerervaring en creëren ruimte voor meer leven.
Ervaar gemak met de PEGASOS autolift
De PEGASOS autolift biedt gemakkelijk in- en uitstappen over de volledige cabinebreedte.
Autoliften van PEGASOS voor barrièrevrij gebruik
Mensen, fietsen en huishoudelijke hulp kunnen de PEGASOS autolift ook zonder barrières gebruiken.
Contact form
Downloads