Lödige productiefaciliteit bekroond als beste producent van hef- en transportapparatuur in Roemenië

De Topul National Al Firmelor 2018, een nationaal gala-evenement in zijn 25e jaar, eert bedrijven op basis van netto-omzet, bedrijfswinst, efficiëntie van het gebruik van human resources en ingezet kapitaal.

Tijdens het evenement, dat werd bijgewoond door meer dan 600 gasten, werd de productiefaciliteit van Lödige Industries in Roemenië bekroond met de eerste plaats in de productie van hef- en transportapparatuur onder 8.773 middelgrote bedrijven.

Luana Costescu-Guran, Managing Director van Lödige Machine S.R.L., die de prijs ontving uit handen van de heer Mihai Daraban, de voorzitter van de Roemeense Kamer van Koophandel, toonde zich verheugd: "We zijn ongelooflijk trots om deze prijs te ontvangen voor onze vestiging in Brasov. Wij produceren hef- en transportmachines voor projecten van Lödige wereldwijd. Heftafels, hefwerkplekken, laadkades voor vrachtwagens en transportbanden die in Brasov worden geproduceerd, worden geïnstalleerd in luchtvrachtterminals, parkeergarages en als goederenbehandelingsapparatuur in projecten in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Finland en vele andere landen. Ik denk dat ik namens onze 110 personeelsleden hier in Brasov kan spreken als ik zeg dat we ons vereerd voelen om deze prijs te ontvangen."

Contact form
Downloads