Maatregelen in verband met het coronavirus COVID-19

De impact van covid-19 is over de hele wereld voelbaar en beïnvloedt ons leven op een ongekende manier.

Onze belangrijkste zorg is het beschermen van de gezondheid van onze werknemers, partners en hun gezinnen. Als bedrijf hebben we ook een verantwoordelijkheid tegenover de maatschappij.  Daarom hebben we verschillende voorzorgsmaatregelen genomen om ons te versterken in de strijd tegen COVID-19. We bereiden ons ook voor op de tijd na de huidige crisis.

We zetten ons in om de bedrijfscontinuïteit voor onze klanten wereldwijd te handhaven. Terwijl veel van onze teamleden nu thuis werken, volgen degenen die in onze fabrieken of bij klanten werken de adviezen van de overheid en de internationale (WHO) nauwgezet op, zodat ze veilig zijn.

Het Lödige-team zal u blijven ondersteunen, samen hebben we veel uitdagingen opgelost en dat zullen we blijven doen.

Om ervoor te zorgen dat u uw activiteiten gewoon kunt voortzetten dankzij onze service, hebben we voorzorgsmaatregelen genomen in verband met de toenemende verspreiding van het COVID-19-coronavirus:

Reizen naar risicogebieden:

  • Met onmiddellijke ingang mogen onze medewerkers geen zakenreizen maken naar een risicogebied zoals gedefinieerd door lokale en nationale autoriteiten.

  • Medewerkers die de afgelopen 14 dagen privé in een risicogebied zijn geweest, moeten vanaf het moment van terugkeer 14 dagen thuiswerken.

     

Hygiënemaatregelen

  •  Onze medewerkers worden aangemoedigd om consequent alle preventieaanbevelingen van de relevante autoriteiten op te volgen.


Gedrag bij ziekteverschijnselen

  • Medewerkers die verkoudheids- of griepverschijnselen krijgen, worden geïnstrueerd thuis te blijven en onmiddellijk telefonisch contact op te nemen met een arts of de afdeling Volksgezondheid.
  • Werkhervatting is alleen toegestaan na een negatief medisch rapport of na een quarantaine van 14 dagen.

Riscobeoordeling

  • Het management beoordeelt de situatie dagelijks opnieuw en neemt waar nodig aanvullende maatregelen om de activiteiten in stand te houden en de gezondheid van onze medewerkers en klanten te beschermen.

We willen u vragen om ons tijdig op de hoogte te stellen van aangepaste toegangsregels of uitstel van deadlines. We zullen graag proberen om zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen en verzekeren u hierbij van onze volledige inzet.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op info@lodige.com.

Contact form
Downloads