Lödige Industries: Een verborgen kampioen herdefinieert luchtvrachtlogistiek

Lödige Industries is vereerd met de erkenning als "Hidden Champion" door "Wirtschaftswoche", dat jaarlijks meer dan 28 miljoen ton afhandelt in luchtvrachtterminals. Wirtschaftswoche is een toonaangevend Duits tijdschrift voor economie en financiën. De erkenning van de Universiteit van Sankt Gallen plaatst ons in de top van de wereldwijde marktleiders voor onze expertise op dit gebied.

Om op de lijst van wereldmarktleiders te komen, moeten bedrijven aan een aantal strenge criteria voldoen. De lijst van wereldmarktleiders wordt jaarlijks in de nazomer samengesteld door de Universiteit van Sankt Gallen. Een wereldmarktleider moet wereldwijd nummer één of twee zijn in termen van omzet in ten minste één relevant marktsegment (niet in al zijn bedrijfsgebieden).

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Warburg, Duitsland, en we zijn actief op drie continenten. Onze omzet van 171 miljoen euro en onze exportomzet van meer dan 50% onderstrepen onze dominante positie in de sector. (Status: 2022)

Toonaangevend in luchtvrachtlogistiek

Onze toewijding gaat verder dan erkenning; we blinken uit in het optimaliseren van luchtvrachtlogistiek om ervoor te zorgen dat onze klanten hun serviceniveaus overtreffen. Onze oplossingen garanderen optimale prestaties gedurende de hele levenscyclus van uw luchtvrachtterminal.

Van het uitrusten van geleasede magazijnen met verplaatsbare transportapparatuur tot het implementeren van volledig geautomatiseerde turnkey vrachthubs, ons uitgebreide aanbod van oplossingen dekt het allemaal. We onderscheiden ons als de enige turn-key leverancier die elk facet van een luchtvrachtsysteem kan afhandelen - van de eerste conceptplanning tot de systeemimplementatie en het langetermijnonderhoud - waarbij we gebruikmaken van onze interne expertise.

De prioriteit is om de eigendomskosten laag te houden en tegelijkertijd de nadruk te leggen op de beschikbaarheid van apparatuur en de traceerbaarheid van vracht binnen uw terminal. Als uw zakenpartner voor de lange termijn bieden we een robuuste after-sales service voor onderhoud en reserveonderdelen, zodat uw activiteiten jarenlang gewaarborgd blijven.

Ga voor meer informatie over onze toonaangevende status in luchtvrachtterminals en onze uitgebreide logistieke oplossingen voor luchtvracht naar Luchtvrachtlogistiek | Vrachtknooppunten | Lödige Industries - Lödige Industries (lodige.com)

Alle verborgen kampioenen die door Wirtschaftswoche zijn onderscheiden, vindt u hier: Weltmarktführer-Ranking 2023: Die Absteiger & Aufsteiger (wiwo.de)

Contact form
Downloads