Lödige Industries breidt productievestiging in Roemenië uit

Brasov / Paderborn, 24 mei 2023 - Lödige Industries, een toonaangevende leverancier van logistieke systemen, breidt zijn capaciteit in Brasov, Roemenië, aanzienlijk uit. De productieoppervlakte wordt bijna verdubbeld tot meer dan 4.000 vierkante meter. Ook worden extra kantoor- en sanitaire voorzieningen gebouwd. De bouw is begonnen aan het eind van het eerste kwartaal van 2023. Naar verwachting zal de productie in het nieuwe gebouw al eind dit jaar van start gaan.

Sinds 2006 produceert de fabriek voornamelijk hef- en transportmachines zoals heftafels, hefwerkplekken, truckdocks en transportbanden, die worden geïnstalleerd in luchtvrachtterminals, autoparkeersystemen en als materiaalverwerkingsapparatuur in projecten voor de wereldmarkt.

Lödige Industries heeft momenteel meer dan 100 mensen in Brasov in dienst voor productie, engineering en verkoop. Als onderdeel van de uitbreiding wil het bedrijf ook extra personeel aannemen om de productie in het nieuwe gebouw tegen het einde van dit jaar op te voeren.

"Brasov is uitgegroeid tot een belangrijke pijler naast onze fabriek in Scherfede. Door de toenemende orders is de uitbreiding van onze capaciteiten de logische volgende stap en een engagement op lange termijn", benadrukt Luana Costescu-Guran, Managing Director bij Lödige Industries in Roemenië.

Plannen voor een verdubbeling van de productieoppervlakte met meer dan 4.000 vierkante meter
Plannen voor een verdubbeling van de productieoppervlakte met meer dan 4.000 vierkante meter
Contact form
Downloads