Lödige Industries verhoogt omzet met 30 procent

Warburg/Paderborn, 20 januari, 2022 - Lödige Industries heeft het jaar 2021 afgesloten met een aanzienlijke omzetstijging van circa 30 procent. De internationaal actieve leverancier van logistieke systemen en liftoplossingen noteert een sterke ontwikkeling in onder meer de e-commerce sector. In magazijnen en distributiecentra, maar ook in vrachtterminals op luchthavens wereldwijd, helpen de automatische logistieke systemen en de ruimtebesparende goederenliften van Lödige Industries bij het verwerken van de groeiende transportvolumes. In Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Noord-Amerika werden het afgelopen jaar honderden systemen in gebruik genomen.

Een andere focus in het afgelopen jaar lag opnieuw op autoliften en automatische parkeersystemen die het gebrek aan parkeerruimte in stedelijke gebieden tegengaan. Naast het grootste automatische parkeersysteem in Duitsland voor de nieuwe Mizal-campus in Düsseldorf met 285 parkeerplaatsen, werd in Sydney een groot systeem voltooid voor bijna 330 voertuigen. In Nederland heeft Lödige Industries op dit moment vier automatische parkeersystemen in aanbouw, met inbegrip van het grootste systeem van het land in Amsterdam. Naast de lopende projecten in Europa en de Verenigde Staten zijn in Duitsland en Zwitserland al verdere orders gewonnen, die in het huidige jaar zullen worden uitgevoerd. Intelligente oplossingen voor transportsystemen van Lödige Industries worden ook steeds vaker gevraagd in de productielogistiek voor de automobielindustrie en andere sectoren. In 2021 werden nieuwe projecten voltooid voor bekende fabrikanten van auto's, vrachtwagens en bussen in Europa, onder andere in Leipzig en Berlijn, en in de Verenigde Staten.

"In tijden van globaal overspannen supply chains worden efficiënte systemen voor een optimale stroom van goederen steeds belangrijker. Dit is zowel een wereldwijde trend als de toenemende schaarste aan parkeerruimte in stedelijke gebieden. Onze oplossingen zijn ontworpen om klanten over de hele wereld te helpen zich flexibel aan te passen aan veranderende eisen. Daarom zien wij, ondanks alle onzekere factoren in verband met de pandemie, het nieuwe jaar met veel optimisme tegemoet en verwachten dat de vraag in 2022 nog verder zal toenemen", zegt Philippe De Backer, CEO van Lödige Industries.

Contact form
Downloads