Lödige Industries wordt luchtvrachtautomatiseerder van het jaar

Singapore/Warburg, 08 november 2023 - Lödige Industries is dit jaar tijdens de Payload Asia Awards in Singapore uitgeroepen tot "Air Cargo Automation Provider of the Year" voor de nieuwste versie van zijn innovatieve terminalmanagementsysteem Cargo Professional Suite. Door middel van constante live updates maakt het systeem het mogelijk om processen snel en nauwkeurig aan te passen binnen de vrachtterminal, wat resulteert in een verhoogde efficiëntie. Voor het tiende achtereenvolgende jaar was Singapore gastheer van de prijsuitreiking van het internationale vakblad voor logistiek.

De vraag naar wereldwijde luchtvrachtlogistiek blijft groeien. Bovendien verandert de groei van e-commerce de verwachtingen van klanten met betrekking tot doorlooptijden en de traceerbaarheid van elektronische vrachtbrieven. Als gevolg hiervan worden terminaloperators vandaag de dag geconfronteerd met een verscheidenheid aan uitdagingen. Lödige Industries ontwikkelde het Cargo Professional Suite terminal management systeem, waarvoor ze nu door Payload Asia zijn uitgeroepen tot Air Cargo Automation Provider of the Year.

"We willen graag de deskundige jury bedanken, evenals iedereen die online op ons heeft gestemd. Deze prijs is een verdere stimulans om ons marktleiderschap te versterken met innovatieve producten", zei Nicholas Tripptree, Managing Director voor Azië-Pacific, voor Lödige Industries, tijdens de Payload Asia Award ceremonie in Singapore. "We hebben een lange geschiedenis van samenwerking met veel luchtvaartmaatschappijen, zoals KLM, AAT, British Airways, Turkish Cargo, maar ook met grondafhandelingsbedrijven zoals dnata, Menzies, Celebi, Swissport en vele anderen. Met onze Cargo Professional Suite integreren we zakelijke luchtvrachtprocessen, ultramoderne material handling-technologie en automatiseringsactiviteiten in één intelligent IT-managementsysteem dat onze klanten maximale controle en efficiëntie biedt."

De Cargo Professional Suite gebruikt gegevens die van oudsher alleen beschikbaar waren voor analyse achteraf, om de uitkomst van de vrachtafhandeling in realtime te veranderen. De volledige vrachtstroom wordt in kaart gebracht in één systeem, zodat alle betrokkenen altijd weten waar elk vrachtstuk zich bevindt, waar het vervolgens nodig is en wanneer. Met behulp van deze gegevens en de nieuwe "Live Analytics Suite" is het mogelijk om alle nodige interventies uit te voeren om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Dezelfde dataset vergemakkelijkt ook voortgangsupdates voor klanten en Cargo IQ-rapportage.

De technologie van Lödge Industries verwerkt jaarlijks 28 miljoen ton luchtvracht wereldwijd. Het bedrijf levert al meer dan 45 jaar innovatieve oplossingen voor de luchtvrachtindustrie en is vertegenwoordigd in de APAC-regio met locaties in Beijing, Hongkong, Maleisië, Singapore, Brisbane, Melbourne en Sydney.

 

Meer informatie over onze logistieke oplossingen voor luchthavens

De heer Steven Lee, voorzitter van SAAA@Singapore overhandigt de award aan Nicholas Tripptree
De heer Steven Lee, voorzitter van SAAA@Singapore overhandigt de award aan Nicholas Tripptree
Contact form
Downloads