Lödige rust dnata's ultramoderne vrachtafhandelingsfaciliteit uit met innovatieve technologieën

Lödige Industries heeft nu de tweede fase voltooid van dnata's vrachtafhandelingsfaciliteiten op London Heathrow Airport. dnata bouwde de nieuwe importfaciliteit op hun Heathrow campus, bekend als dnata City East Phase Two. Lödige Industries leverde een geautomatiseerd ULD-vrachtsysteem bestaande uit truckdocks, werkstations, roldekken en een groot zwenkwieldek.

City East op London Heathrow is een importfaciliteit voor de vrachtactiviteiten van dnata. Hier kunnen ULD's worden geïmporteerd, overgeladen voor verder transport, tijdelijk opgeslagen en opgebouwd en afgebroken. De modernisering stelt dnata in staat om de prestaties aanzienlijk te verbeteren. Met een aanzienlijke jaarlijkse omzet van tonnen vracht stelt het systeem dnata in staat om extra klanten te bedienen.

De verdere uitbreiding van de vrachtafhandelingsfaciliteit omvat een extra ULD-afhandelingssysteem, dat gebruik maakt van de nieuwste geavanceerde logistieke oplossingen voor luchthavens van Lödige Industries. Het nieuwe systeem draagt er in belangrijke mate toe bij dat dnata kan voldoen aan de veiligheidsnormen van het bedrijf. De ULD's rijden op een automatisch systeem in plaats van te worden rondgereden door vorkheftrucks, wat de veiligheid verder verhoogt.

De expertise van Lödige Industries, de aandacht voor detail en de grondige klantenservice hebben geresulteerd in terugkerende opdrachten voor verschillende projecten bij dnata. "Het is geweldig om dnata te blijven ondersteunen in het Verenigd Koninkrijk", zei Michael Baul, Managing Director van Lödige Industries UK en voegde eraan toe: "Dit project is op tijd afgerond in minder dan 10 maanden, ondanks de duidelijke uitdagingen waar we allemaal mee te maken hebben gehad in de afgelopen tijd." Neil Gadsby, Cargo Business Manager bij dnata: "De geavanceerde technologieën van Lödige zullen ons helpen om onze klanten voortdurend een uitstekende service te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan het hoogste veiligheidsniveau in al onze activiteiten. We kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking op London Heathrow."

Hebt u te maken met een stijgende vraag en bent u daarom van plan uw gebouw uit te breiden of wilt u de veiligheid van uw werknemers verbeteren? Neem dan contact op met een van onze experts in Airport Logistics Solutions.

Bekijk hier onze Luchthaven logistiek oplossingen

Efficient and safe unit load device (ULD) handling at London Heathrow City East
Contact form
Downloads