Lödige Industries voltooit levering van ultramodern automatiseringssysteem voor e-commerce distributiecentrum in Dubai

Warburg/Dubai, 04 februari 2021 - Lödige Industries heeft een van de toonaangevende wereldwijde e-commercebedrijven voorzien van een moderne transportoplossing ter ondersteuning van ambitieuze uitbreidingsplannen in de regio. Door de stijgende vraag naar e-commerce en de toenemende verwachtingen van klanten ten aanzien van de snelheid en nauwkeurigheid van bezorging, breiden e-commerceaanbieders hun pakketverwerkingscapaciteit binnen het Dubai Investment Park en andere gebieden in de VAE uit.

Het centrum is ontworpen met maximale flexibiliteit. Met zendingen in alle soorten en maten; van kleine lichte enveloppen (20cm x 30cm x 0,5cm - 100g ) tot grote zware pakketten (60cm x 45cm x 36cm - 25kg), was er een flexibele robuuste oplossing nodig om ervoor te zorgen dat items op tijd verwerkt en verzonden kunnen worden.

Guy Walker, MD Lödige Industries in het Midden-Oosten, zegt hierover: "Flexibiliteit en de mogelijkheid om op te schalen zijn cruciale vereisten voor veel magazijnen en distributiecentra. We zijn blij dat we de e-commerce klanten konden ondersteunen met een oplossing die toekomstige uitbreiding mogelijk maakt en tegelijkertijd perfect voldoet aan de huidige eisen.

Contact form
Downloads