Lödige Industries gaat (opnieuw) Down Under

Lödige Industries, een toonaangevende leverancier van material-handlingsystemen, heeft de opdracht gekregen om een volledig geautomatiseerd parkeersysteem te installeren in "The Lennox", een nieuw luxe vastgoedproject in Sydney. Gezien de lokale vastgoedprijzen en de mogelijkheid van geautomatiseerde systemen om tot 60% meer auto's in dezelfde ruimte te plaatsen, zijn deze systemen voor veel ontwikkelaars financieel zeer interessant. De ontwikkelingsmanager van het gebouw is EQ Projects, een Australische vastgoedontwikkelaar en bouwer met een portefeuille van $ 2,5 miljard AUD.

"The Lennox" belooft hotelachtige luxe te leveren. De oplevering is gepland voor 2020. Onderdeel van het hoogwaardige woonconcept is het volledig geautomatiseerde parkeersysteem van Lödige Industries, dat 373 parkeerplaatsen op zes niveaus moet opleveren. Met dit project brengt Lödige Industries zijn geautomatiseerde parkeeroplossingen naar de Australische markt, waar het bedrijf al een aanzienlijke positie heeft in de luchtvrachtsector. Het project valt samen met de recente oprichting van een Australische dochteronderneming door Lödige Industries.

Op 30 juli bezocht een delegatie van het bedrijf Lödige Industries om ter plekke een persoonlijke indruk te krijgen van het geplande parkeersysteem en een gedeeltelijke installatie te bekijken.

EQ Constructions senior managers uit Australië Lewis Yazbek (EQ's General Manager), Bill Farrell (EQ's Senior Site Manager) en hun consultant voor parkeeroplossingen, Colin Barksby (Kingfisher Technical Solutions), die eind juli een bezoek brachten aan Lödige Industries, waren tevreden. Lewis Yazbek legt uit: "Het was geweldig voor ons om delen van het systeem in actie te kunnen zien. We zijn blij dat we in Lödige Industries een partner hebben gevonden die onze doelen begrijpt en de ervaring en technische knowhow heeft om ze te verwezenlijken."

Het systeem dat gepland is voor "The Lennox" is gebaseerd op bestaande volledig geautomatiseerde parkeersystemen die Lödige Industries heeft geïnstalleerd in de Deense steden Aarhus en Kopenhagen met respectievelijk iets minder dan 1000 en 350 parkeerplaatsen.

Contact form
Downloads