Lödige Industries koopt 5BY2

Lödige Industries, een wereldwijde markt leider op het gebied van logistieke systemen en vol automatische parkeergarages, heeft vandaag de overname van 5BY2, een Nederlandse leverancier van vol automatische parkeersystemen met projecten in Europa en Noord Amerika, afgerond.

De overname van 5BY2 verbetert de product portefeuille van Lödige Industries op het gebied van vol automatisch parkeren, waarmee beter op de eisen en wensen van klanten ingespeeld kan worden.  De overname geeft Lödige een groot aantal geïnstalleerde systemen in onderhoud, inclusief een aantal hoogwaardige projecten in de VS. 5BY2’s rijke ervaring in het leveren en onderhouden van wereldwijde projecten complementeert Lödige’s eigen afstandsbeheer en lokale onderhoudsactiviteiten.

“Er waren een aantal feiten die 5BY2 voor ons aantrekkelijk maakten,” zei Arthur van Brink, Managing Director van Lödige Benelux, “we zien significante synergiën tussen onze eigen parkeer oplossingen en 5BY2’s technologie en markt positie, welke ons in staat stelt om beter in te spelen op de wensen en eisen van de klanten en tegelijkertijd onze markt positie in vol automatisch parkeren versterkt. Samen hebben we een lange ervaring met bijna 3000 geïnstalleerde vol automatische parkeerplaatsen, welke allemaal vandaag nog door ons worden onderhouden.”

Kamiel Koot, de DGA van 5BY2, die bij Lödige blijft om de business development te ondersteunen, zei: “We hebben een enorme staat van dienst in vol automatische parkeersystemen. Onze systemen leveren een kosten effectieve en betrouwbare oplossing in vele dicht bevolkte steden. Samen met Lödige Industries zijn we goed gepositioneerd om de toenemende vraag naar ruimte besparende parkeeroplossingen die zowel gebruiksvriendelijk als betrouwbaar zijn.”

Contact form
Downloads