Lödige Industries doet overname in Australië

Lödige Industries heeft MecFab Enterprises overgenomen, een Australisch bedrijf met vestigingen in Melbourne, Sydney en Brisbane, dat werktuigbouwkundige en elektrische diensten levert aan luchthavens.

De overname is het hoogtepunt van een samenwerking die enkele jaren geleden begon toen MecFab door Lödige werd aangetrokken als belangrijke leverancier.

Philippe De Backer, CEO van Lödige Industries, zei: "De afgelopen jaren hebben we onze activiteiten op de Australische markt uitgebreid en hebben we gezien dat er een groot aantal kansen ligt op het gebied van luchtvracht- en expresseafhandelingssystemen en geautomatiseerd parkeren. MecFab is de ideale partner om ons te ondersteunen bij het realiseren van deze kansen."

"Onze relatie heeft zich heel natuurlijk ontwikkeld. De twee bedrijven hebben in het verleden aan veel projecten samengewerkt en delen gemeenschappelijke ervaringen, werkmethoden en waarden. "Nicholas Tripptree, Managing Director van het dochterbedrijf van Lödige Industries in Asia Pacific, legt uit waarom juist dit erg belangrijk is voor het bedrijf: "De kwaliteit van hun werk is uitstekend en komt overeen met onze eigen hoge kwaliteitsnormen. Alle MecFab-vestigingen in Australië hebben volledig uitgeruste werkplaatsen en zijn in staat om een breed scala aan projecten uit te voeren, van grote revisies tot eenvoudige reparaties. De integratie van MecFab in de Lödige Industries organisatie biedt een veelheid aan mogelijkheden en zal onze klanten in Australië een enorme meerwaarde bieden."

Mark Cutts en Michael Dolso, oprichters van MecFab Enterprises en nog steeds directeuren van het bedrijf, voegen hieraan toe: "Al heel vroeg realiseerden we ons de gedeelde visie van onze twee bedrijven om de beste te zijn en tegelijkertijd te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten."

"Beide bedrijven hebben een reputatie van uitmuntendheid en met onze mogelijkheid om de Australische luchtvracht- en koeriersmarkten aan te boren, zal MecFab in staat zijn om onze diensten exponentieel uit te breiden en geavanceerde engineering en material handling-technologie exclusief aan onze klanten aan te bieden."

Naast de overname in Australië heeft Lödige Industries onlangs een nieuwe servicelocatie voor liften en parkeersystemen geopend in Berlijn, om snel en efficiënt advies en ondersteuning ter plaatse te kunnen bieden aan het groeiende aantal klanten in de Duitse hoofdstad.

Lees hier meer over onze serviceportfolio

Contact form
Downloads