U bent hier: Lödige Industries > Bedrijf > Over ons > Nieuws > Newsdetail

Lödige Industries neemt de GKL-serviceportfolio over

‘s Hertogenbosch 18 oktober 2019, Lödige Industries heeft de serviceportfolio overgenomen Geurts Kempen Lifttechniek. De laatste was gevestigd in Tegelen en was actief sinds 2010.

GKL heeft ervoor gekozen om zijn portefeuille van bestaande servicecontracten over te dragen aan Lödige Benelux B. V. Met ingang van 1 oktober 2019 is Lödige Benelux verantwoordelijk voor alle serviceactiviteiten met betrekking tot de serviceovereenkomsten van GKL. Een aantal voormalige GKL-medewerkers hebben zich bij Lödige Benelux aangesloten om de continuïteit van de service te waarborgen en een vlotte overdracht voor bestaande klanten mogelijk te maken.

Lödige Industries heeft meer dan 70 jaar ervaring in het verplaatsen van zware goederen. In Nederland is Lödige Benelux al meer dan 40 jaar actief, het installeren, onderhouden en moderniseren van liften. Het bedrijf is ISO 9001, VCA ** en EN 13015 gecertificeerd.

Voor vragen met betrekking tot GKL-servicecontracten kunt u contact opnemen met het kantoor van Lödige Benelux in ‘s Hertogenbosch op 088-10 14 400 of per e-mail service.nl@lodige.com.