Lödige Industries levert Swissport vrachtafhandelingssysteem voor Frankfurt Cargo City Süd

Bouw goed op weg

Lödige Industries gaat een moderne, snelle en efficiënte vrachtafhandelingsfaciliteit leveren voor de nieuwe vrachtterminal van Swissport in Frankfurt Cargo City Süd. De bouw van de nieuwe faciliteit is in volle gang en Lödige Industries is begonnen met de productie van het 2900 m² grote vrachtafhandelingssysteem in zijn productiefaciliteiten in Duitsland en Roemenië.

De nieuwe faciliteit wordt in de herfst van 2020 opgeleverd en zal beschikken over een ruimtebesparend en snel geautomatiseerd opslag- en zoeksysteem voor 115 ULD's (unit load devices) op het hoofddek, verdeeld over twee niveaus met een upgrade-optie voor drie niveaus. Het systeem wordt bediend door twee van Lödige's beproefde 15ft elevating transfer vehicles, die het bedrijf in bijna 50 terminals wereldwijd heeft geïnstalleerd.

Björn Ussat, Directeur Airport Logistics Solutions bij Lödige Industries zei: "We zijn erg blij dat we de indrukwekkende groeidoelstellingen van Swissport kunnen ondersteunen met een luchtvrachtafhandelingssysteem waarvan we weten dat het hun doelstellingen op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie de komende jaren zal waarmaken en dat uiteindelijk de vrachtstromen via de luchthaven van Frankfurt zal vergemakkelijken."

"Onze selectie van Lödige Industries getuigt van ons streven naar optimale dienstverlening en onze ambitieuze efficiëntie- en betrouwbaarheidsdoelen voor onze klanten over de hele wereld", aldus Willy Ruf, Senior Vice President Swissport Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland.

Lees meer over onze vrachtafhandeling oplossingen

Afbeelding: © Swissport

 

Contact form
Downloads