U bent hier: Lödige Industries > Bedrijf > Over ons > Nieuws > Newsdetail

Lödige Industries verhoogt de klanttevredenheid met innovatief auto volg systeem

Lödige heeft een innovatief auto volg systeem van Verizon Connect geïmplementeerd in de Benelux organisatie. Door toepassing van het autovolgsysteem is de service afdeling in staat om een meer efficiënte werkplanning te maken.

Dankzij het volledig transparant zijn van de locatie van het wagenpark weet de Lödige service planner beter waar en sinds wanneer de service technici aan het werk zijn. Hierdoor kan de service planner beter en sneller reageren op ad hoc situaties zonder veel telefonisch contact met de service technici. Het systeem genereerd automatisch overzichten voor de service technici ter ondersteuning van hun werkzaamheden en persoonlijke administratie.Lödige is in staat om op deze wijze jaarlijks ruim 1500 uur uit te sparen. Deze bespaarde tijd wordt gebruikt door Lödige om een groter klantenbestand van service te verlenen en verdere efficiency in het service team door te voeren.

Het autovolgsysteem bij Lödige, recent getoond bij RTL Transportwereld als onderdeel van een wekelijks onderwerp over logistieke oplossingen.Lödige Benelux heeft daarin met veel plezier haar ervaringen en de samenwerking met Verizon Connect toegelicht.

Bekijk het volledige film