Lödige SHERPA brengt de beste oplossing voor health care distributiecentrum

Lödige in Benelux en de klant werken al jaren nauw samen, wat resulteert in diverse geleverde goederen heffers in verschillende distributiecentra in Helmond, Eindhoven en Waalwijk. Daarbij levert Lödige ook het preventieve onderhoud op de locaties in Amsterdam, Veghel en Tilburg.

Voor dit nieuwe distributiecentrum was de noodzaak om een installatie te leveren in de koelcel van het distributiecentrum. Vanuit dit oogpunt was het noodzakelijk een volledig elektrische installatie zonder de toepassing van hydraulische olie te leveren. De SHERPA van Lödige met een ketting aandrijving bleek hier de perfecte oplossing. De heffer is mechanisch aangedreven door middel van een ketting en levert daardoor een maximale prestatie zonder het toepassen van olie. Hierdoor is een koude omgeving geen enkel probleem voor de SHERPA.

De geïnstalleerde heffer heeft 2 stopplaatsen en een hefvermogen van 1500KG bij een snelheid van 0,2M/sec en zal zeker het logistieke proces verbeteren.

Arthur van Brink, Algemeen Directeur van Lödige in Benelux: "Wij zijn heel content met het feit dat onze klanten regelmatig terug komen met verzoeken voor het leveren van nieuwe installaties en het uitvoeren van onderhoud. Het is een duidelijke bevestiging dat Lödige op een kwalitatief goede wijze de producten levert en onderhoud, tegelijkertijd geeft dit een enorme motivatie naar onze medewerkers om deze wijze van werken en hun inzet hiervoor te continueren."

Over Lödige Industries

Lödige Industries is een wereldwijde marktleider in luchtvracht terminals, met een hoofdkantoor in Duitsland. Vanuit alle wereldwijd verspreide vestigingen levert Lödige Industries material handling oplossingen voor een breed scala aan klanten. De onderneming opgericht in 1948 is gespecialiseerd in het leveren van complexe material handling systemen inclusief planning, engineering, productie, installatie en comissioning. Ook het preventief en correctief onderhoud behoord tot het pakket van levering.

Voor meer informatie met betrekking tot Lödige Industries:

Petra Ernst-Gutierrez, Head of Marketing & Communications, Lödige Industries,

p.ernst-gutierrez@lodige.com, +49 (0)172 8681059

Contact form
Downloads