Lödige Industries maakt 24 extra parkeerplaatsen mogelijk voor oldtimeropslag in Zwitserland

Het 10.0000 m2 grote opslagterrein van de MACK hallen in Ermatingen biedt verschillende opslagmogelijkheden voor de meest uiteenlopende auto's en boten. De nieuwste hal, die is gebouwd voor de opslag van oldtimers en voertuigen voor verzamelaars op vier verdiepingen, biedt veel innovatieve voorzieningen. Camerabewaking, toegang via bluetooth-technologie en accu-oplaadapparaten zijn slechts enkele van de services van het gebouw. Om snel en gemakkelijk parkeren mogelijk te maken, had de eigenaar van het bedrijf een ruimtebesparende en comfortabele autolift nodig die zou voldoen aan de visie van de exclusieve en luxe opslagervaring, en tegelijkertijd de bouwkosten zou verlagen doordat er geen hellingbaan nodig was.

De TRAFFICO autolift van Lödige Industries voldeed perfect aan deze verwachtingen. Omdat de lift de noodzaak van een hellingbaan verving, konden er 24 extra parkeerplaatsen worden gecreëerd. Dankzij de snelheid van 0,25 m/sec en een potentieel laadvermogen tot 4.800 kg is de lift een ideale oplossing voor snel en comfortabel parkeren. Met zijn persoonlijke karakter, moderne ontwerp en op maat gemaakte glazen elementen past de geïnstalleerde autolift bij de stijl van het gebouw. De lift wordt bediend via een innovatieve smartphone-app, die het luxueuze karakter van het gebouw aanvult. Ulrich Mack, eigenaar van de MACK hallen, gaf het volgende commentaar: "We begrijpen de zorgen van de eigenaars van oldtimers. Hun individuele auto's vereisen speciale zorg, veilig transport en opslagmogelijkheden. We zijn erg onder de indruk van de geïnstalleerde autolift. Ruime cabine, comfortabele parkeerervaring en elegant ontwerp - dat is precies wat we zochten."

"Het was een spannende uitdaging voor ons om een autolift te plannen en te installeren in zo'n innovatief gebouw. De 24 extra parkeerplaatsen die we hebben gecreëerd door de hellingbaan te vervangen, leveren een hogere ROI op voor de klant. We zijn blij dat we producten kunnen leveren die niet alleen perfect passen bij het ontwerp, maar ook waarde toevoegen voor onze klanten," aldus Stefan Jost, Managing Director van Lödige Industries in Zwitserland.

Contact form
Downloads