Lödige Industries benoemt doorgewinterde industrieleider als nieuwe MD voor de regio Azië-Pacific

Tripptree komt bij Lödige Industries van Swisslog, waar hij 11 jaar in China heeft gewerkt en meer recentelijk 3 jaar als Vice President aan het hoofd stond van de multi-miljoen dollar service business voor de regio Noord- en Zuid-Amerika. Hij kan putten uit meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering en materials handling arena en heeft een MBA van de Henley Business School in het Verenigd Koninkrijk.

"Het is mij een groot genoegen om toe te treden tot het team van Lödige Industries en ik kijk ernaar uit om de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf in de regio te realiseren," aldus Tripptree. "Lödige heeft een geweldige staat van dienst op het gebied van projectrealisatie en ik ben ervan overtuigd dat het geïntegreerde aanbod van Duitse technische expertise en regionale toeleveringsketens uitmuntendheid en kosteneffectiviteit zal blijven leveren aan haar klanten in Azië-Pacific."

"Nick heeft een sterke staat van dienst in Azië en daarbuiten, zegt Philippe De Backer, CEO van Lödige Industries, "en ik ben verheugd om zijn benoeming aan te kondigen, Nick's ervaring in de Chinese markt zal ons ook helpen om onze penetratie van die markt verder te vergroten."

Jeff Read, die met zijn gezin terugkeert naar Australië, was de Managing Director van Lödige Asia sinds de oprichting in 2004. "Jeff heeft een ongelooflijke impact gehad op onze activiteiten in Azië-Pacific. Ik wil hem bedanken voor zijn bijdrage en leiderschap. Zonder hem zou Lödige Asia niet het bedrijf zijn dat het vandaag is."  

Lödige Asia is een volledige dochteronderneming van Lödige Industries. Met het hoofdkantoor in Hongkong en kantoren in Beijing, Singapore, Maleisië en Australië bedient het de hele regio Azië-Pacific.

Contact form
Downloads