Nieuwe autolift van Lödige Industries

Scherfede/Moeskroen, 3 mei 2021

Lödige Industries heeft een nieuwe compacte en energiezuinige autolift ontwikkeld met flexibele cabineafmetingen. De VERTICAR is gebaseerd op beproefde schaarlift technologie en kan tot drie ton vervoeren. Vooral in krappe ruimtes opent dit nieuwe mogelijkheden om parkeerruimte op verschillende niveaus te ontwikkelen. Het eerste VERTICAR project is reeds voltooid in een privéwoning in Moeskroen, België. De installatie werd in slechts één week voltooid.

De VERTICAR is speciaal ontworpen om de beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Dankzij de compacte schachtgeometrie kan het systeem gemakkelijk worden geïntegreerd in een grote verscheidenheid van gebouwstructuren en is het geschikt voor zowel woon- als kantoorgebouwen met maximaal 15 parkeerplaatsen. Het vereist slechts een kleine machinekamer, een lage schachthoogte en een zeer lage schachtput voor de installatie. De eenvoudig te bedienen lift kan ook individueel worden aangepast aan het bestaande uiterlijk van het gebouw. Het gebruik van automatische sectionaal deuren van Hörmann maakt een flexibele integratie in de gevel van het gebouw mogelijk, wat resulteert in een hoogwaardige uitstraling.

Sascha Haase, Product Manager Lift Technology bij Lödige Industries over het nieuwe model: "Op basis van meer dan 70 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van schaarlift techniek hebben wij met de VERTICAR een robuuste en hoogwaardige oplossing ontwikkeld. Door een hoge mate van standaardisatie is de autolift tegelijkertijd een zeer kostenefficiënte oplossing die desondanks flexibel kan worden ingezet en dankzij een hoogwaardige uiterlijke verschijningsvorm zelfs aan de hoogste eisen voldoet."

Lees meer over de nieuwe VERTICAR autolift

Bekijk referentiecasus

Contact form
Downloads