Online foodretailer profiteert van nieuwe goederenliftoplossing voor distributiecentra in het Verenigd Koninkrijk

In 2020 heeft Lödige Industries negen vrijstaande SHERPA goederenliften geïnstalleerd voor de nieuwe distributiecentra van een klant in het Verenigd Koninkrijk. De goederenliften zijn geproduceerd in de fabriek van Lödige Industries in Scherfede, Duitsland en helpen de online food retailer om aan de eisen van de markt te voldoen.

De online foodretailmarkt in het Verenigd Koninkrijk zit in de lift. De huidige sterke groei van het online winkelen in levensmiddelen leidt ertoe dat online detailhandelaren in levensmiddelen hun distributiecentra uitbreiden en/of optimaliseren. Om aan de toenemende marktvraag te kunnen voldoen, besloot onze klant zijn nieuwe distributiemagazijnen uit te rusten met passende oplossingen voor goederenliften. Vanwege succesvolle projecten in het verleden besloot de klant om opnieuw liftoplossingen van Lödige Industries te laten installeren.

Naast de eerdere succesvolle samenwerking was de klant overtuigd om te vertrouwen op de liftoplossingen van Lödige Industries vanwege de standaard voordelen van de SHERPA goederenlift. De SHERPA wordt standaard geleverd met een vrijstaande schacht en heeft geen put en machinekamer nodig. Zo kon de klant de benodigde ruimte beperken en de kosten voor bouwwerkzaamheden laag houden. Bovendien is de goederenstroom geoptimaliseerd omdat de geïnstalleerde goederenliften op dit project tot 3000 kg per keer over 3 stopplaatsen verplaatsen met een snelheid van 0,4 meter per seconde.

In nauwe samenwerking met de ontwerpingenieurs in ons Duitse kantoor werd een op maat gemaakte oplossing voor extra versteviging van de liftkooi ontwikkeld en toegepast op alle negen goederenliften. De goederenliften zijn allemaal geproduceerd in de fabriek van Lödige Industries in Warburg, Duitsland en geïnstalleerd door ingenieurs in het VK.

Lees hier meer over de SHERPA goederenliften

Goederenlift met begeleider nodig? Lees hier meer over de ESCORTA

SHERPA goederenlift in Groot-Brittanië
Negen SHERPA goederenliften voor online voedselverkoper om te voldoen aan de marktvraag in Groot-Brittannië.
Optimalisatie met goederenliften
Optimaliseert de goederenstroom met goederenliften die tot 3000 kg per keer verplaatsen over 3 stopplaatsen met een snelheid van 0,4 meter per seconde.
Contact form
Downloads