Plan hydraulische liften online

Onze ruimtebesparende hydraulische liften brengen voertuigen met passagiers veilig en snel naar het gewenste parkeerniveau en kunnen flexibel worden aangepast aan uw individuele project. Met de nieuwe online configurator kunt u direct op onze website beginnen met plannen.

De klassieke TRAFFICO autolift is ideaal voor de toegang tot 40 parkeerplaatsen op verschillende niveaus voor woongebouwen, kantoorgebouwen of zelfs hotels. Voor kleinere hefhoogtes en lagere frequenties op parkeerplaatsen is de CARRICO een geschikt alternatief.

Begin hier met plannen: selecteer gewoon de gewenste afmetingen van de auto, de deurvarianten, het aantal verdiepingen en de nominale snelheid en uw individuele model wordt geconfigureerd. De schachtput of schachthoogte kan ook al worden opgegeven. Afhankelijk van de hoogte wordt de uitstaande waarde automatisch berekend. Bovendien kunnen verschillende machinekamervarianten vrij worden gekozen. Een geluidsisolatiepakket en branddeuren worden als extra opties aangeboden.

Een 3D-visualisatie wordt automatisch bijgewerkt volgens uw specificaties en geeft u op elk moment een actueel overzicht. U ontvangt dan uw betonliftmaten, BIM-gegevens alsmede 3D-modellen en 2D-tekeningen voor verdere individuele planning. Het gegevenspakket kan ook achteraf worden gedownload. De volgende formaten zijn beschikbaar: 2D & 3D DWG, 2D & 3D DXF, REVIT en IFC.

Start de configuratie hier

Plan hydraulische liften online
Contact form
Downloads