Geur een lift geven


Lödige Industries heeft de nieuwe productiefaciliteit voor parfums van Emper Perfumes and Cosmetics in Dubai uitgerust met twee Sherpa goederenliften met een capaciteit van 1000 kg per stuk. De liften worden gebruikt om grondstoffen naar de tussenverdieping te transporteren voor de productie. Voor hun nieuwe fabriek in het Technoparc Dubai had het bedrijf een transportoplossing op maat nodig. Met deze investering versterkt het bedrijf zijn positie op de belangrijke MEA-geurmarkt, die steeds belangrijker wordt voor de wereldwijde parfumhandel.

De installatie van de twee liften werd binnen slechts drie weken voltooid, wat een opmerkelijk korte tijd is voor een project als dit. De op maat gemaakte versie die Emper bestelde, heeft roestvrijstalen binnenwanden en platform, vanwege het hygiënische, niet-poreuze oppervlak, het onderhouds- en schoonmaakgemak en het esthetische uiterlijk.

De heer Khalil Ahmad Diab, partner van Emper Parfums en Cosmetica: "De nieuwe liften zijn een belangrijk onderdeel van onze intralogistiek en ondersteunen onze efficiënte productie met betrouwbare en duurzame transportcapaciteiten. Nadat we het Sherpa-model in een ander magazijn in Dubai hadden gezien, besloten we de gespecialiseerde versie van Lödige Industries aan te schaffen omdat deze perfect aansluit bij onze processen en kwaliteitseisen. De producten leveren een geweldige bijdrage aan onze hoge productienormen."

Emper Fragrances and Cosmetics is een jong bedrijf dat ernaar streeft een uitgelezen assortiment parfums en premium cosmetica te creëren. Met deze productportfolio heeft het bedrijf zich gevestigd op de groeiende parfummarkt in het Midden-Oosten. De regio heeft een lange geschiedenis in de parfumindustrie. Vandaag de dag verbindt het tradities met hoogwaardige productietechnologieën.

Leer meer over onze goederenlift oplossingen

Contact form
Downloads