Ontmoet Lödige Benelux op de Brussel Expo tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op 3 en 4 februari 2016

Lödige Benelux zal hier haar parkeer oplossingen presenteren, met name op het gebied van auto liften en volledig automatische parkeer systemen.

Het evenement is voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport. Beoogde bezoekers uit de private sector zijn vooral landschapsarchitecten, vormgevers, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden.

Lödige Industries is een internationale speler op het gebied van logistieke systemen, liften en parkeer oplossingen, met als doelstelling het dagelijks leven te veraangenamen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat de waarde van uw onroerend goed toeneemt.
Onze oplossingen zijn modulair in te zetten en geschikt voor het parkeren van enkele auto's tot vele honderden.
Ons recent opgeleverde parkeersysteem in Aarhus laat zien dat automatisch parkeren voor grote hoeveelheden in een publiek bereik haalbaar zijn. Met een zeer hoge beschikbaarheidgraad en de korte response tijden van het systeem wordt er een nieuwe parkeerbeleving voor de gebruiker geïntroduceerd.

Het Lödige Benelux team kunt u vinden op stand 6.53 in de Brussels EXPO.
Wij kijken uit naar uw bezoek!

Brussels Expo - 3 and 4 februari 2016

Woensdag, 3 februari, - 10.00-21.00
Donderdag , 4 februari, 10.00 - 17.00

Adres:
Brussels Expo | Palace 3
Place de Belgique 1
BE - 1020 Brussels

Contact form
Downloads