Veilig goederenvervoer voor motorfabrikanten in het VK

Een grote Britse motorfabrikant heeft een nieuw magazijn geopend in de Midlands. Om alle beschikbare opslagruimte optimaal te benutten, hebben ze tussenverdiepingen toegevoegd. De veiligste en meest efficiënte manier om goederen tussen de tussenverdiepingen te verplaatsen is met behulp van een goederenlift. Deze klant koos voor de SHERPA goederenlift van Lödige die 1.000 kg auto-onderdelen per keer van het ene niveau naar het andere kan verplaatsen met een snelheid van 0,2 meter per seconde.

Veel bedrijven in het VK zijn bezig met het aanleggen van voorraden ter voorbereiding op de nasleep van de Brexit in een poging vertraging in de bevoorrading te voorkomen. Opslag naar boven in een magazijn is een efficiënte manier om de huidige ruimte optimaal te benutten.

De SHERPA goederenlift van Lödige heeft vele voordelen, zoals:

  • Geen machinekamer;
  • Geen put nodig;
  • Volledig beklede stand-alone eenheid, dus er is geen schacht nodig;
  • Open protocolonderdelen;
  • Gebruiksvriendelijk;
  • Veilig en betrouwbaar.

Lödige biedt een breed assortiment goederenliften die zowel alleen goederen als goederen met begeleider kunnen verplaatsen. Er kunnen maar liefst 8 verdiepingen bediend worden over een hoogte tot 24 meter. Net als andere producten van Lödige wordt ook het assortiment goederenliften op maat gemaakt voor specifieke projecten. Alles, van de afmetingen en hoogte van de cabine tot de deurkleuren, kan worden aangepast.

Alle producten worden intern ontworpen en geproduceerd in de fabriek van Lödige Industries in Scherfede, Duitsland. Het team van hooggekwalificeerde technici van Lödige UK voert onderhoud en installaties uit in heel Groot-Brittannië.

Naast goederenverkeer is Lödige ook gespecialiseerd in autoliften, vrachtwagenliften en geautomatiseerd parkeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen.

Contact form
Downloads