Lödige Industries levert slim material-handlingsysteem voor Cainiao Smart Gateway op Hong Kong International Airport in Hong Kong

Hong Kong, Warburg, Januari 31, 2023 - Om de efficiëntie te verbeteren en de internationale verzendtijden te verkorten, zal Lödige Industries een geautomatiseerd afhandelingssysteem leveren voor Cainiao Smart Gateway, de slimme logistieke infrastructuur van Alibaba's logistieke tak en het derde grootste logistieke centrum in Hongkong. De opening van de slimme logistieke hub is gepland voor 2023.

Cainiao Smart Gateway zal opslag- en distributiediensten aanbieden onder het Alibaba electronic World Trade Platform (eWTP), dat is opgezet om handelsbarrières te verlagen en eerlijker toegang te bieden door wereldwijde handelsfacilitering voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Samen met de regionale eHubs van Cainiao die een slim logistiek netwerk vormen, zal deze strategisch gelegen faciliteit in Hongkong een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere verbetering van het wereldwijde bereik en de verhoging van de leveringssnelheid.

Lödige zal Cainiao voorzien van een innovatief luchtvrachtafhandelingssysteem voor de ontvangst, aflevering, opslag, ophaling, overslag en sortering van luchtvracht. De ingebruikname is gepland voor het derde kwartaal van 2023.

"De pandemie heeft de dynamiek in het e-commerce landschap in alle landen versterkt en lang bestaande consumentengedragingen zijn voorgoed veranderd. De logistieke centra en magazijnen worden motoren van de toeleveringsketen. Daarom begrijpen wij de unieke druk waarmee e-commerce operaties worden geconfronteerd en we zijn erg blij dat we kunnen ondersteunen bij het bereiken van de doelstellingen met automatiseringsoplossingen van Lödige Industries om ervoor te zorgen dat processen worden gestroomlijnd terwijl de productiviteit en efficiëntie hoog blijven," zegt Nicholas Tripptree, Managing Director voor Lödige Industries in Asia Pacific.

Beeld: Alibaba Group Holding

Slim material-handlingsysteem voor Cainiao Smart Gateway
Slim material-handlingsysteem voor Cainiao Smart Gateway
Contact form
Downloads